28 februari

Hej, är ledig idag ganska skönt. I veckan har vi elevensvalvecka och jag har prao. Idag ska jag inte göra så mkt. Ska snart göra mig i ordning och gå till mamma. Kanske går ut och fotar en snabbis. Skulle kanske gå till Mejas skola idag men jag tror jag skiter i det eftersom hon slutar snart. Igår va jag på loppis och sen for jag på Hannas match dom förlorade med 8-0. Imorgon äre träning får se om jag är med eller om jag bara kollar. Men nu ska jag se ett avsnitt av one tree hill. PUSS!

26 februari

Sitter och pratar med Sanna på fb. Ska snart göra mig i ordning sen vid tolv kommer mamma och hämtar mig och sen far vi till sjukhuset och hälsar på våran kusin. Ikv ska jag på Melodifestivalen kväll med laget och sen ska amanda sova här. Måste städa idag också. Men nu ska jag göra mig i ordning och sen fika och fara. PUSS!

24 februari

Hej, Idag på slöjden blev jag klar med mitt förkläde(stavning), sen har det typ inte hänt ngt speciellt på skolan. For på UG med Olivia, Madde, Frida och Bekky. Nu ska jag se ett avsnitt av OTH och sen sova. PUSS!

21 februari

Hej, Matchen gick åt helvete rent ut sagt. Och för ett litet tag sen ringde mamma och sa att jag hade fått en liten kusin! Skolan idag gick ganska bra. Sitter och kollar på CSI NY just nu. Jag kommer inte blogga imorgon elr på onsdag för vi har något med klassen så vi får inte använda Tv, Datorn elr mobilen på 2 dagar så vi får se hur det går att kliva upp imorgon. Tur att vi har träning och slutar typ kvart över fyra imorgon. Annars hade jag inte klarat det. Men nu ska jag kolla på CSI NY och sen sova. PUSS!

21 februari

Drar på match nu. Bloggar när jag kommer hem!!

19 februari

Nu drar jag till detta folk. Alltså till Ersmark. Idag har jag nästan spenderat hela dagen på ersäng. For dit vid 11 och kollade på damerna dom vann med 5-4. Sen for jag hem och åt for tillbaka vid 3 och kollade på killarna dom vann med 11-2. Sen hade Hanna match och dom vann med 3-0. Imorgon har jag själv match mot Holmsund/Obbola. Men nu ska jag till kusinerna. PUSS!

18 februari

Före:

Efter:



Hej, Har inte bloggat på några dagar.Så jag ska berätta kortfattat om min vecka.
Onsdag: Skola, sen for jag till sporthushallen och sen hade jag match mot sandåkern. Det gick ju sådär. Sen när jag kom hem va jag jätte trött så jag gick och la mig ganska tidigt. Torsdag: Skola sen städade jag rummet sen åt jag och sen for jag på fotbollsmöte med laget. Idag: Skola sen städade jag klart rummet och sen spelade jag lite gitarr. Jag har inga planer på kvällen. Det blir nog bara mys. Imorgon ska jag på Damernas match och sen ska jag på Hannas match. Men nu ska jag se på tv.
Dagens outfitt. Tröja- GinaTricot, Linne- GinaTricot, Jeans Tights- H&M. PUSS!

15 februari

Hej! Har inte orkat blogga tidigare idag. Hade matte prov på skolan idag, gick bättre än jag trodde skulle gå. Sen har jag typ inte gjort så mkt. Ska byta om nu sen gå till träningen. PUSS!

14 februari

Hej, Idag är det ju alla hjärtans dag. Johanna fyller ju år idag! GRATTIS<3 iaf idag på skolan hade vi amor dag och vi körde olika lekar och sen såg vi på film. Men nu ska jag göra lite matte och svenska. PUSS!

13 februari

Hej! Nu ska jag byta om och sätta upp håret sen ska jag fara på match. Igår på matchen förlorade vi med 7-2 vet inte riktigt vad som hände. Sen på kvällen skulle jag se på melodifestivalen men det var typ ingen bra med så jag kollade på en film. Va på hannas match tidigare idag och dom vann med 7-2. Men nu måste jag skynda mig. PUSS!

11 februari

Hej! Har precis ätit frukost och ska snart gå till skolan. Pappa, Lisa och Meja har fått magsjuka så jag kommer få ta hand om hela familjen. Vet inte vad jag ska gör ikv, se någon film och bara slappa typ. Men nu ska jag borsta tänderna och sen gå till skolan. PUSS!

10 februari

Hej, sitter och kollar på oc nu. Ikv blire ug. Dagen har varit ganska bra, Började halv 10 då gick vi och kollade på DM(Ersäng vann) och sen hade vi so. Vi ska typ forska om olika delstater, Jag ska forska om USA och Canada. Sen hade vi lunch matte och nu i typ en hakvtimme och slutade kring 10 i 2. Nu ska jag gå ner och äta ngt. PUSS!

9 februari


Hej, nu sitter jag och kollar på glee. Tror jag ska se på mean girls efter. Idag har jag varit på skolan, dagen va väll sådär. Sen for jag på träningen, själv va jag inte med. Imorgon har jag sovmorgon till halv 10 sen ska jag på skol dm. Men nu ska jag äta något. PUSS!

6 februari

Hej! Har inte bloggat tidigare idag för att jag har varit hemma och sjuk och då finns det inte så mkt att blogga om. Igår blev vi bjuden hem till Göran och vi åt plankstek det va gott. Imorgon ska jag till iksu om jag orkar gå till skolan. Men jag tror det blir så. Men nu ska jag spela lite sims, det va ett tag sen man spelade det. PUSS!

5 februari

Amanda om PUSS!:
Vad heter programmet?
------------------------------
Det heter music box pro.
Hej! Ska snart fara till Olivia och äta sen kommer hon hit! Vi ska typ se på melodifestivalen och lite annat ikv så det kommer säkert bilder sen! Idag vaknade jag vid halv 9. Sen vid 12 for jag till iksu och kollade på sebbes match. Mamma och Meja for typ nyss så nu måste jag ringa Olivia och sen städa undan lite.  PUSS!

4 februari


Hej, Har precis ätit och sitter och kollar på let´s dance. Ska snart gå in i duschen och sen ska jag äta lite kladdkaka. Matchen gick väll sådär, Förlorade med 4-1 men för mig gick det ganska bra. Imorgon ska Olivia sova här när mamma ska bort, Meja har blivigt frisk och ska till Olivia och äta innan hon kommer hit. Har nästan inga planer på dagen om någon vill hitta på något. Men nu ska jag gå och kolla på let´s dance med mamma, Meja och Göran. PUSS!

4 februari

Drar på match nu! Bloggar sen.

3 februari

Det kallas bjuda!! :]
Hej! Har nyss kommit hem från UG, När vi gick till UG sa olivia att vi inte skulle sitta vid datorn och vi satt vid datorn typ hela tiden. Meja har blivigt sjuk idag så får se om mamma far till övik på lördag. Aja Mormor och Morfar är här och vi sitter och kollar på Landskampen. Har inte så mkt att skriva. PUSS!

2 Februari


Hej! Dagen har väll varit okej, byggde en igloo elr en borg vet inte var det var idag på skolan blev ganska nöjd faktiskt. For till Sporthushallen tränade 99orna sen tränade jag själv. Vi sprang innan och jag fick mjälltugg, det kändes som någon högg med en kniv i magen inte skönt. Nu har jag precis läst lite bloggar och ska snart gå och lägga mig. Känns härligt med Torsdag imorgon. Men nu ska jag gå och lägga mig bloggar imorgon. PUSS!

Februari

Hej! Sitter och kollar på O.C ska snart städa ihop lite på mitt rum. Ikv äre träning, är inte så taggad på innebandy men på fotboll. På no:n och so:n idag kollade vi hur broarna höll!! Ingen röstade på våran men våran var typ bäst. Men nu ska jag städa sen måla naglarna! PUSS!