21 Juli

Hejsan! Denna dag har varit underbar. For in till Stockholm C och tog en båt till fjäderholmarna tror jag det hette, gick runt på ön och solade och fikade lite på klipporna. Sedan for vi tillbaka in i Stockholm och gick runt och kikade lite grann. Träffade Sannas kompis och hennes pojkvän och vi for och käkade på en italiensk restaurang. Gott var det. Imorgon fyller pappa år. På dagen ska jag gå runt och kika efter en present till honom sedan gå och shoppa lite undertiden Sanna jobbar. Efter det far vi till något museum tror jag och sen byter jag hushåll så jag bor med pappa. Vet inte om vi går ut och äter eller vad vi gör imorgon. Men nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. P u s s Går inte att ladda upp några bilder från appen vilket suger. Ni får nöja er med text så får ni en bildbomb när jag kommer hem.


20 Juli

Hej! Nästan en vecka sen jag bloggade sist. Det kommer bli dålig uppdatering nu under det som är kvar av den här veckan och nästa vecka. Just nu ligger jag på en luftmadrass hos min storasyster i Stockholm. Kom hit idag. Imorgon ska vi fara iväg till någon ö någonstans här i Stockholm och sedan ska vi gå ut och äta tror jag. Men nu ska jag försöka sova. P u s s


14 Juli

Hej! Jag måste vända tillbaka på dygnet.. Herregud! Just nu sitter jag och funderar på att vara uppe tills imorgon eller om jag ska sova nu. Känner mig inte speciellt trött faktiskt. Jag kommer ju aldrig vakna imorgon! 
Aja. Blev ingen golf idag, blir kanske någon dag i helgen. Istället blev det och städa. Kanske inte det roligaste men det måste göras. Sen ikväll var jag ju på bio med mamma, syster och Göran. Vi såg ice age 4. Den var faktiskt bra! 
Imorgon vet jag inte vad som händer, sover väl bort hela dagen. Måste fara iväg och köpa en golfhanske också. Kanske gör det imorgon. Men nu ska jag nog läsa lite bloggar och sedan krypa ner i sängen eller nått. P u s s

12 Juli

Hej! Är nu hemma så det kommer bli lite bättre upd. Kom hem i Tisdags men jag har helt enkelt inte orkat blogga. Igår var jag på bio med David. Vi såg the amazing spider-man. Riktigt bra film. Ni borde verkligen se den! Efter det så såg jag på en film och väntade på att mamma skulle komma hem. 
Idag så sov jag typ bort halva dagen. Jag såg på o.c till fyra. Då kom Meja och min kusin hem från fjällen så såg på film med dem. Såg 3 filmer. Nu sitter i alla fall dem och spelar kort. Jag ska nog sätta på en film eller något. 
Imorgon blir det golf och sen bio tror jag! P u s s
 

8 Juli

Hejsan! Är så underbart glad idag. Är nämligen så att jag hade bestämt mig för att fara och kolla på Justin Bieber den 22/4-13. Jag hade i alla fall fått tag på biljetter som jag hade hittat på blocket. Killen som sålde dem sa att dem fanns kvar och det gick bra att jag fick köpa dem. Sedan när jag skulle ringa honom och göra avtalet eller vad man ska säga så får jag ett sms och han har sålt dem till någon annan. Satan så sur jag blev. Jag gick igenom alla annonser på blocket. Jag ringde, smsade, mailade. Inget svar från någon. Och sedan igår kväll hittade jag en sida där man kunde beställa biljetterna till hans konsert. Pappa var inte riktigt med på det, han tyckte att jag skulle vänta tills det blev billigare. Jag väntade tills idag för att mamma hade massa frågor som hon ville ha besvarade. Jag hade redan satt dem i varukorgen så dem var mina, behövde bara betala. Och sen idag så ringde mamma, hon fick svar på sina frågor och sedan köpte vi biljetterna. NU ÄR JAG SÅ UNDERBART GLAD!!
Intresant jag vet.. Ville bara berätta min hisoria. Inte lätt och få tag på biljetter kan jag lova!
Nu ska jag klä på mig, äta och sen ska vi fara ut med båten. Min dag kan inte blir bättre! NU TAGGAR VI AMANDA!! P u s s

4 Juli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hello! Som jag skrev så kommer jag inte att blogga så mycket men det kommer något inlägg då och då. Har gått golfkursen nu. Roligt kan jag lova. Nu blir det mycket golf!
Vet fortfarande inte när jag kommer hem. Senast om en vecka tror jag. Mamma och Mejsan är på väg hit nu, blir trevligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen innan maten. P u s s