Två bilder från idag!


Min otroligt snygga tröja...

...som jag tryckte idag på min praoplats!


Orkar inteeee blogga!

Som rubriken säger så orkar jag inte blogga just nu, jag mår inte bra helt enkelt. Inte psykiskt utan fysiskt. Helt död i kroppen.

Jag är och praoar på Jobline i veckan och idag fick jag ta 45 mins massage i deras massagestol, otroligt skönt!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning och sedan sätta på ett avsnitt av greys.


Tre bilder från idag!


Gossip girl, fruktsallad och ett bad!


Två bilder från idag


Sjuksjuksjuk..

Åhh, jag kommer aldrig bli frisk! LESS NANTING! 

Jag har inte orkat blogga tidigare dagar pga att jag varit sjuk. Stannade hemma från skolan i fredags, låg i sängen hela dagen och såg på film. Jag klev upp för att äta annars låg jag i sängen exakt hela dagen. Såg bland annat på de två high school musical filmerna, hehe. 
 
Igår följde jag med och kollade på Mejas match i vännes och när jag kom hem så somnade jag på soffan och sov i två timmar. Känner att jag inte är helt frisk! Hann även få bort lite plugg igår.

Idag var det otroligt fint väder så vi for ut med skotern ett tag. For hem till matchen men jag spelade inte. Den förlorade vi med 5-6 tror jag att det blev. Och när jag kom dit så va Linnea där! Jag har inte träffat henne sen i julas, nästan tre månader sedan. Saknat henne otroligt mycket! 

Nu ville pappa att jag skulle damsuga så jag ska vara duktig och göra det sen ska jag göra mig i ordning och se på den sista high school musical filmen innan jag ska sova. 
Hare!

Möblerat om!

Hej!
Jag vet att jag är jätte dålig på att blogga, förlåtförlåtförlåt! 


Idag så vaknade jag av vid 6 av att jag hade jätte ont i halsen. Jag lyckades somna om och klev upp när klockan ringde vid sju. Trots min otroliga huvudvärk och min hals som bara ville jävlas med mig så tog jag mig till skolan.
Jag klarade mig till lunch och sedan gick jag hem, då hade jag även börjat må illa otroligt nog..

Väl hemma så åt jag lunch och sedan möblerade jag om på mitt rum här hos pappa. Jag vet inte om jag har några bilder sen förut men det kommer iallafall efter bilder senare i inlägget. Sedan la jag mig och såg på film och somnade till ett tag.

Och nu ikväll så for jag iväg och kollade på träningen och sedan hade vi ett möte . Nu när jag kommer hem så känner jag att jag verkligen inte mår bra, känns som att magsjukan är på väg.. Åh vad drygt säger jag bara!

Nu ska jag sätta på en film och sedan sova och sen får vi se vad morgon dagen bjuder på!


Stockholm!

Hej! 
 
Har inte bloggat på ett tag men just nu befinner jag mig i Stockholm hos min syster. Kommer nog inte bli så bra uppdatering under tiden jag är här men något inlägg kommer det nog. Mitt internet på mobilen har tagit slut så att jag kan inte blogga från den heller. Ajaj.. Men nu ska vi äta sedan fara på bio. 
Hare!

nothing like us

Hallå! 
 
Nu var det ett tag sen jag bloggade, igen! Ni får ursäkta mig för min otroligt dåliga uppdatering. 
 
Nu befinner jag mig på Ersboda igen! Jag har haft två otroligt härliga veckor i Ersmark, jag behövde verkligen det där! 
Just nu så befinner jag mig hos pappa, ska vara här till fredag då jag far till Stockholm för att hälsa på Sanna. Taggad nanting! Kommer dock inte bli någon shopping tror jag, möjligt vis att jag får med mig någonting hem. Vi får se. 
 
Imorgon så är det alla hjärtans dag och jag är singel i år igen. Vi ska ha stilbytar dag på skolan, så jag ska köra på något mot 80-tals outfit, bild kommer imorgon. Det kommer ta typ en timme att göra mig i ordning så jag ska duscha och göra mig i ordning nu och sedan faktiskt gå och lägga mig. Belive it or not! 
 
Hare! 

7 Februari 2013

Hejsan!
 
Hann inte blogga något igår. Im sorry for that! Jag hade mitt första skriftliga NP i svenska igår. Det gick bättre än jag trodde att det skulle gå men jag tror inte att jag kommer få så jätte bra. Kanske på gränsen till att klara mig. Efter det så flöt dagen bara på. For och pratade med mamma på kvällen och vi bestämde att jag ska till stockholm nästa vecka, snacka om glad tjej! 
Hann inte med någon träning som jag hade tänkt dock.. Får fara och träna imorgon istället tror jag. 
 
Idag så har dagen varit väldigt flum och jag tror inte att jag har fått någonting gjort om jag ska vara ärlig. Eller jag lärde mig lite mer om skrivningstyper till NP imorgon. Vilket kändes viktigt. Men annanas har jag inte gjort någonting. 
När jag kom hem från skolan så bakade jag och Hanna en kaka till imorgon till mitt NP. Gottgott! 
 
Nu ska jag byta om och sedan fara iväg på träning och när jag kommer hem ska jag lägga mig och se på film och mysa med min kusse och sedan sova. Så ikväll blir det en tidig kväll. Behövligt kan jag säga! 
Hare!

Let Her Go

Hallå! 
 
Som jag skrev igår så skulle jag fixa en ny header men jag bytte bara tema och kände att det fick duga för tillfället. Så jag gick och la mig istället, ja då var klockan 9. Men jag somnade inte förens 12, jag låg i 3 timmar och försökte sova! Trött som attan var jag men kunde inte sova, allting snurrade runt i mitt huvud. 
 
Dagen började bra, vaknade och gjorde mig i ordning och självklart ska mitt hår inte vara på min sida idag så  det stog åt alla håll och kanter och gick inte att göra något med(tog typ upp halva min morgon). När jag var klar så upptäckte jag hur mycket klockan hade blivit och slängde i mig frukost och gick till bussen. Hann tack och lov med den, annars hade jag varit så gott som körd. 
 
Efter skolan så blev jag upphämtad av Lisa och då började även min första dag på jobbet. Har haft en otroligt härlig dag med min lillebror. Han ville inte va med mig till en början men när jag väl skulle fara så fick jag inte det. Det var precis en dag som jag behövde. Nu är jag dock hur trött som helst och skulle kunda somna vilken sekund som helst. MEN det får jag inte göra! Ska börja byta om och sedan dra mig mot träningen. Vilket känns väldigt tungt, jag orkar verkligen inte träna idag. 
 
 
Har blivit helt galen i denna låt! 

har äntligen bestämt mig!

Hej! 
 
Idag har jag befunnit mig i Vännes på Liljaskolan. Var där och besökte hotell- och turismprogrammet som jag kanske har sagt förut? I alla fall, har haft en otroligt härlig dag. Jag tycker att det är en bra skola och en bra linje, det skulle verkligen vara en upplevelse men man kommer bara jobba med det 1-3 år efter gymnasiet sen måste man börja plugga igen så jag tror inte att jag kommer att gå den linjen. Även om det skulle vara grymt kul så tror jag nog att jag kommer gå frisör
 
När jag kom hem så satte jag mig ner och pluggade på en gång och jag har faktiskt fått mycket gjort, im pround of myself. Haha skämta men nu ska jag bara träna lite på Engelska redovisningen sedan är jag så gott som klar. Vilket känns jäkligt skönt. Eller jag har kvar bilduppgiften men den gör jag inte ikväll. 
 
Jag hade faktiskt tänkt att göra en ny header och sedan ta en tidig kväll ikväll, om det nu kommer hända är en annan sak. 

Hanna Axelsson

Nu hade jag tänkt mig att krypa till kojs, denna dag har jag inte gjort så mycket alls, match och plugg är vad som stått på min lista. Vill även säga att jag har världens bästa kusse. Hare!

YOU SUCK!

Hallå där! 
 
Ligger just nu i sängen och väntar på att Hanna ska bli klar, sedan ska vi baka tårta till ikväll. 
Och nu undrar ni vad som händer ikväll och det är släktkväll eller vad man ska kalla det som står på schemat, vi ska iallafall fira min morfar som fyllt år och varit i thiland i två veckor. 
Har tidigare idag varit och kollat på Hannas match, den vann dom med 5-1. Myche duktigt! 
Efter det for vi på coop en snabbis och jag och Hanna satt kvar i bilen och snapchatade varandra. Heheheheh! 
 
Igår så for jag som sagt hem ett tag och tog med mig Hanna också, jag byggde ihop en byrå eller ja.. halvt iallafall, han inte klart och det blev krångel.. På slutet så var jag riktigt förbannad och tänker aldrig göra det igen!! 
När vi kom hem så kröp vi ner och såg på film och jag som alltid somnar, somnade ju. 
 
Men nu ska jag gå och göra mig i ordning eller baka tårtan. 
Hare! 

This Kiss

Halloj! 
Vet att bloggningen har varit dåligt men i tisdags hade jag inget internet och orkade inte blogga från mobilen och sedan dess har jag inte orkar blogga helt enkelt, eller jag har glömt bort det rättare sagt! Nu har jag fått bort lite plugg också, känns otroligt skönt! 
 
Nu umgås jag med min kusse och ska snart börja med maten tror jag, idag är det min dag att laga mat och ska bjuda på en riktigt god efterrätt. He ska bli skoj! 
Sen ikväll så far jag hem ett tag och är med mamma och Meja. 
 
Nä men nu ska jag va lite social med min kusse! 
Hare!