Ge mig!!!!!




Underbart!


Hej! Idag så var se först skola och sen så jobbade jag. Idag så for vi ut en sväng med skoter, premiär för i år! Hade en lagom nöjd kille på skotern iallafall. Har varit en riktigt skitvinter i år och det suger. Hade velat köra mer skoter men det går som sagt inte. 

Imorgon är det skola igen och vi ska ha någon friends dag typ så vi har sovmorgon vilket känns väldigt skönt! 

Nu ska jag se ett avsnitt av carrie diaries och sedan sova!

Vindeln

Lägger mig och ser världens bästa film efter en lång dag i vindeln. 

Imorgon så är det måndag igen och jag börjar veckan med en sovmorgon! Otroligt skönt efter att inte ha fått sova något i helgen! 



Fre & lör


Hej! Igår kan de ha varit en av de bästa dagarna på länge! De var skola som vanligt på dagen och senare på kvällen var det träning. Efter träningen så såg jag att jag hade ett missat samtal från Max. Så otroligt roligt, hade inte träffat honom sen vi gick ut nian typ! Så jag träffade honom ett tag. Vi var även med Josefin och Per! Riktigt kul! 
Idag så var de upp tidigt och sen iväg på match. Blev förlust med 2-1 men inte gör de nå! Efter den var det bara att skynda sig hem för att duscha och fara iväg på kalas. Nu på kvällen så har jag och pappa sett melodifestivalen. Så grymt taggad på att få fara å se finalen om två veckor! Kommer bli grymt. 

Nu ska jag fara och skjutsa hem mammas kompis och sen gå och lägga mig. Hare!

STOOOOOCKHOLM!


Stockholm om två veckor med kussen!:)

That's right!




Daily training


Om det något som jag inte är nöjd med så är det min kropp. Så nu har jag äntligen tagit tag i den och börjat träna! 

Idag har det inte hänt så speciellt jätte mycket, skola och sen jobb. Nu på kvällen så har jag spenderat lite tid med min lillasyster och vi har bland annat tränat och spelat in två nya covers. Vet inte om jag ska lägga upp de eller inte. De får ni avgöra, ska jag eller inte? 

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen sätta på en film!

Det bästa som finns!


För er som inte vet så älskar jag att sjunga å spela gitarr. Kanske inte är bäst men när jag tar upp gitarren så mår jag alltid bra!

All i wan't is the taste that your lips allow




Alla hjärtans dag!


Den spenderas med mig själv och gitarren! Hoppas alla haft en bra dag!

Borta bra men hemma bäst!