31 Maj

Hejsan! Sitter och lyssnar på musik och smsar lite grann just nu. Har nå jäkulskt ont i magen, jag tror jag kommer avlida. Har haft det sedan lunchen idag. Måste ha varit något i den!
Efter maten så for jag iväg på coop för att städa utanför där med laget. Drygt kan jag lova!
Sen har det väl inte hänt så mycket idag. Men nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova. P u s s

whistle- Flo Rida

31 Maj

Dag 12. En bild på hur ditt rum ser ut just nu.

Jag har tyvärr ingen bild på mitt rum och jag har två rum så orkar inte lägga ut.

30 Maj

Hejsan hoppsan lillebror! Ja idag har det väl inte hänt så mycket. Förutom att vi var på stylist och spa på morgonen, där fick jag en sminkning och dem fixade mitt hår, blev riktigt nöjd. Sedan efter skolan så for jag och Max till Ersdungen och kollade på scenen är din. Sen fotbollsträning. Imorgon kommer 5orna, allså dem nya 6:orna, känner inte att jag är speciellt taggad, aja. Nu ska jag sova. P u s s

30 Maj

Dag 11. En bild på någon du saknar. 



MY BEST FRIEND AND MY SISTER
Kunde inte välja en. I miss them both.

29 Maj

Hej! Har precis kommit in. Jag har varit ute med Maxiboyy och Jossebosse. Vi hade riktigt trevligt.
Jag har inte bloggat på några dar pga av att jag inte hunnit och orkat! Men det ska bli bättre. Kommer inte att göra 30 dagar dom dagar jag missat utan jag fortsätter efter listan. 
Men orkar inte blogga nu. P u s s

29 Maj

Dag 10. Hur ser din framtid ut?

Jag vill flytta till USA. Till New York eller någon annan stor stad i USA. 
Sen har jag inte planerat så mycket.

27 Maj

Hej! Han inte blogga något i förrgår och igår. I Fredags var det en chill dag, hade matte på morgonen, sen hål och på no:n gick vi och spelade brännboll och sen efter lunch var det sommarkul och efter det slutade vi. 
Senare på kvällen så blev vi ett gäng som for och spelade brännboll, sen for jag, madde, lina och josse till mc donalds och käka glass. 
Igår så ringde mamma vid halv 11 och ville att jag skulle göra några saker hemma så jag steg upp och gjorde dem sakerna. Sen for jag med Madde, Lina och Olivia till yran. Vi träffade på massa lärare, typ inga i våran ålder som vi kände. Efter det så for jag till Ersmark och käkade middag där. Han börja se eurovision finalen innan vi fick stressa till bussen och sen när jag kom hem fortsatte jag och se. Pretty awsome att Loreen vann! Det kommer va i Sverie nästa år! Nu ska jag borsta tänderna och sedan sova tror jag, är ganska trött. P u s s

27 Maj

Dag 9. I din väska finns det. 

Nycklar, solglasögon, pengar(oftast), börsen. Brukar inte ha väska så ofta, det är till skolan typ och då finns det även dator och skolböcker.

27 Maj

Dag 8. Bild på din garderob. 

Orkar inte ta en bild på min garderob. Men det är en helt vanlig garderob.

24 Maj

Halloj! Sitter och kollar på eurovision right now. Själv tycker jag inte att det finns så bra bidrag, Svergie är nog bäst. Vi har nog en god chans att vinna. 
Idag ha det varit så sjukt varmt ute, hade prov så fick tidigare lunch, så käkade vi sen gick vi ut och spelade brännboll hela klassen. Roligt roligt. När jag kom hem så tog jag på mig bikinin och gick ut och solade. Sen när mamma kom hem så bakade jag till mötet vi hade med innebandyn. Blev lite stressigt men hann i alla fall. 
När jag kom hem från mötet gick jag och Olivia och slog och kastade lite bollar till varandra. Jag är hur dålig som helst på brännboll, förstår inte. 
Men nu ska jag fortsätta se. P u s s

24 Maj

Dag 7. Vem är den roligaste du vet?

Jag vet inte. Känner många roliga människor.

23 Maj

Hej! Har precis kommit ut ur duschen. Dagen har varit helt okej. Kunde ej vara med på träningen idag heller, får hoppas på jag kan träna på Fredag. 
Har typ inget och säga, ska i alla fall hoppa ner i sägen nu. Bloggar mer imorgon.       P u s s

23 Maj

Dag 6. Bloggarna du läser.

Jag läser typ bara vänners bloggar, typ 1 "kändis" blogg eller vad man ska säga och det är Victoria Törnegrens blogg.

22 Maj

Tjolahopp! sitter och lyssnar på musik right now. Dagen har varit otroligt skön, var ledig idag. Vaknade kring 11. Låg kvar i sägen ett tag, gick ner och åt och sedan gick jag ut och solade(fick lite färg på kroppen min), det var otroligt härligt väder. Sen kom Meja och hennes kompis hem från skolan och då ville dem att vi skulle sätta upp studsmattan så vi gjorde det. Sen så skrev jag lite på novellen, är snart klar med den vilket känns jätte skönt, sen pluggade jag lite till so:n, kan typ allt till provet nu! 
Efter maten gick jag ut med lite skräp och sedan kom min mormor och morfar förbi, dem har precis farit. Fick torkat kött av dem, gööööött! Typ godaste köttet någonsin! 
Och nu är det lite mindre än 1 mån och 2 veckor kvar tills Stockholm, taggar någoooot! 
Men nu ska jag se ett avsnitt av glee! P u s s

22 Maj

Dag 5. En bild på dig för 1 år sedan
Blondieee, funderar på att blondera igen. Vad sägerni? blont eller brunt?:)
eller 

21 Maj

Haloj i stugan! Just nu sitter jag och lyssnar så musik, funderar på att krypa ner i sängen. Är ledig imorgon och det känns ju nå jäluklskt bra! Ska typ sova hela dagen.
Dagen idag började bra, klev upp vid 7 fick veta att min lilla syster var "sjuk" så jag var tvungen att ringa och fixa med det innan jag for till skolan. När jag väl kom till skolan så hade vi ingen idrott, kunde haft sovmorgon men icket det, man får ingen jäkla information. Satt i alla fall på skolan i 1-2 timmar innan slöjden, är nästan klar med mitt projekt på syslöjden, vet inte om jag är så jätte nöjd men ni får en bild på den när den är klar! Efter det var det bara lugnt.
När jag kommer hem så lägger jag mig och ser på något avsnitt av greys och sen blev det gårdsstädning, själv var jag inte med och städade höhö. Vid 8 for jag iväg på träning, kunde inte vara med pga att jag sträckte mig igår på matchen. Ska försöka träna på onsdag, får hoppas på det bästa.  Det blev nästam fight på träningen, inte vårat lag tack och lov. Hade ingen gått emellan hade det blivit fight.
Nej men nu ska jag sluta babla och göra mig i ordning för sängen, är tröttelitrött trött. P U S S

21 Maj

Dag 4. En person du ser upp till
Det måste nog vara min storasyster.

20 Maj

Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ska snart hoppa in i duschen och sedan packa ihop mina saker. 
Igår for jag iväg på kulturnatta med Josse, där träffade vi Max, David, Per, Adam och Lina så vi var med dem. Vi gick runt på stan och hade allmänt trevligt, träffade lite olika människor. Vid 11 for alla hem typ, förutom jag, Max och Per, vi stannade kvar för att kolla på när Madde skulle dansa, vi hann dock inte se henne dansa eftersom att våran buss gick. Jag kom hem vid 1 någon gång, då satt jag på en film och sedan somnade jag. 
Vaknade vid 10 idag, slängde på mig några kläder och for på Mejas match i Ersmark. Sedan for jag hem käkade, bytte om och for iväg till josse för att sedan fara till min egna match i Sävar, steckte mig på uppvärmningen så jag kunde inte vara med på matchen vilket sög, Förlorade i alla fall med 4-2 tror jag. Efter följde jag med mamma på affärn. Men nu ska jag hoppa in i duschen. P U S S

20 Maj

Dag 3. Mina vänner
Mina vänner. Jag har ganska många vänner, dock inte så många nära vänner. Den som står mig närmast är nog Linnea, kan prata med henne om allt verkligen allt, hon ställer upp i alla lägen, kan fortsätta rabbla saker men det orkar jag inte göra för det skulle aldrig ta slut. Hon är den som står mig närmast, sen har jag ju andra som står mig nära, det är Josefin, Max, David och Olivia. Sen finns det andra också men dem står mig inte så jätte nära(klasskompisar, lagkamrater osv).
Jag har också vänner som jag har tappat all kontakt med, vilket jag tycker är synd. Har två kompisar som jag har känt sedan jag var några veckor gammal som jag har tappat all kontakt med, vi firade alltid födelsedagarna tillsammans, hade vårt lilla kalas (vi fyller år nära inpå varandra), och nu pratar vi inte ens med varandra. Syndsynd, menmen what to do? 
Det var lite om mina kompisar, orkar inte skriva nå mer. P U S S

19 Maj

Dag 2. Staden där du bor.
Jag bor i staden Umeå. Den kommer att vara kulturhuvudstad 2014, så nu håller det på att byggas massor av byggnader, vägar osv. Det är en fin liten stad, det finns dock inte så mycket att göra här.
Det var nog det.

19 Maj

Hejsan! Glömde bort att blogga igår. Hände inte så mycket, for och köpte godis, träning och sen var jag med max.
Idag blir det nog att plugga sen ska jag kolla om någon till hänga med till kulturnatta, om någon vill följa är det bara att höra av sig. P U S S

17 Maj

Hej! Sitter och kollar på hockeyn just nu, idag har det inte hänt så mycket, städade ihop lite på mitt rum sedan vid lunch så for jag med Meja och hennes kompis och åt på frasses. När vi kom hem så var farmor är, vet inte hur länge hon stannade och sen har jag bara sett på greys hela dagen. Åt grillat till middag, riktigt gott!
Men nu ska jag fortsätta se hockeyn. P U S S


17 Maj

Dag 1. Berätta om dig själv

Okej, mitt namn är Nora Astrid Hanna Fjällström och jag är 14 år. Alltså född 1997, i December. Jag går i 8an på Ersängsskolan i Umeå. Jag bor på Ersboda i Umeå men mina föräldrar, dem är skilda så jag flyttar emellan. Jag tycker det är ganska jobbigt att flytta mellan så ofta men det finns inte så mycket att göra åt.
Jag spelar både innebandy och fotboll. På sommaren är det fotboll som gäller och då spelar jag med Ersbodas F16 lag, det är ett lag som är mest är 97or men även lite spelare från damlaget. Och i innebandy så spelar jag i Ersbodas damlag(div.3), vi har tidigare spelat F16 men nästa år blir det att spela i div.3.
När jag inte går i skolan, pluggar, sover osv. så brukar jag vara med kompisar, sjunga, spela gitarr/piano, ser på tv, sitter vid datorn och lite annat roligt. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, är det något ni undrar så är det bara att fråga. P U S S


16 Maj

Här är listan, börjar imorgon!
1. Berätta om dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina kompisar
4. En person du ser upp till
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

16 Maj

Hej! Jag är så otroligt dålig på att blogga, förlåt!
Har precis ätit och har ingenting att göra, tror jag se ett avsnitt av greys. Idag så slutade vi halv 12, 1 och ½ timmes dag var inte ens värt att fara dit. Efter det har jag inte gjort någonting nästan. Måste börja plugga till ett prov som vi har nästa vecka också. Skolan är snart slut, 3 prov+ en novell som jag ska skriva den är det slut på skolan! SKÖNT!
Har tänkt att börja med 30 dagar, får se när jag sätter i gång med det. P U S S

8 Maj

Hej! Sorry att jag inte har bloggat något men det har varit mycket och jag har varit trött osv. I veckan har jag prao, jag praoar på sjukhuset. Trodde att det skulle vara roligare än vad det är menmen, roligt är det i alla fall.
Nu sitter jag och chattar med max och har precis städat mitt rum så nu är det rent och fint! Hittade 6 biocheckar när jag städade också, känner att jag måste gå på bio snart.
Men nu ska jag se på greys tror jag och sen sova. Så jag är pigg imorgon. P U S S

4 Maj

Hej! Har precis sett klart the blind side, en riktigt bra film. Idag så har skolan bestått av prov. Drygt men ändå skönt för nu är det bort gjort. Och nu är det bara Engelska och Hk provet som är kvar sen är det sommarlov! SKÖNT.
Nu ska jag byta om till träningskläder och sen ska jag och pappa fara och köpa godis. Ikväll blir det nog att se på film och bara chilla. Är rätt så trött.
Men nu måste jag rappa på. P U S S

3 Maj

Hej! Sitter och skypar med Max just nu. Har typ pluggat hela kvällen. Har även bakat maränger, riktigt gott!
Har 3 prov imorgon, dryyygt!
Nä men nu är jag lite trött så jag ska gå och sova. Är flum just so you know! P U S S

2 Maj


Hej! Sitter och pluggar just nu. Har så sjukt mycket i skolan! Hoppar över träningen ikväll för att plugga. Men kommer nog fara ut och springa en runda lite senare. Idag hade jag utveckligssamtal, gick bra. Det var dock på morgonen och jag hade sovmorgon idag. Kändes lite pissigt.
Men nu ska jag fortsätta plugga till proven! DRYGT!! P U S S

1 Maj

Hej! Har typ inget att skriva om. Igår så for jag Meja och mamma ner på stan och käkade middag. Jag och Meja bjöd eftersom mamma fyllde år.
Har utveckligssamtal imorgon också. Inte taggat!
Har inget att skriva om så. Nu ska jag sätta på en film tror jag. P U S S