Mot stugan!

Ja som rubriken säger så ska jag till stugan idag, där finns det inget internet så jag ska försöka ta mycket med bilder som jag kan lägga ut sen! 

Igår så var jag på stan och fixade lite smågrejer och fick även med mig en klocka hem! Efterlängtat kan jag lova! 

Nu ska jag hjälpa mamma med de sista grejerna innan vi far! 

Busplaneten




😍




Syster!




Imorgon tar jag jullov!



Har inte bloggat på några dagar så jag kör en kort sammanfattning. 

Igår så var jag i skolan som vanligt var en liten annorlunda dag, första lektionen så gick vi igenom ett prov och efter så fick vi fixa varandras hår och då passade jag och två andra på att träna lite granna till senare på eftermiddagen. Efter det så gick vi på en julrevy som lärarna på draggen hade satt ihop. Och efter det så hade vi julmys med klassen där vi lekte lite grann och då även jag och de andra i min klass "uppträdde", vi sjöng och spelade gitarr. Mysigt vare! 
När jag kom hem så for jag på träning och senare på kvällen var jag med Simon. 

Idag har det inte hänt så mycket, har bara haft vanliga lektioner men har ändå varit en skön dag! Efter skolan så har jag inte gjort någonting alls, har bara legat på sängen och kollat på greys.  Vilket jag ska fortsätta med nu! Hej!

Lediiiig!


Lillebror & kusin

Idag har jag varit ledig så det har inte hänt så speciellt mycket. Skriver mer imorgon! 

Julbak!



Idag har jag bakat biskvier och sen hjälpte Charlie mig med pepparkakorna! Riktigt gott blev det! 

Efter det for vi ner till farfar och åt middag där. Senare när vi kom hem så var jag med Simon ett tag. 

Imorgon är jag ledig vilket känns riktigt skönt, så jag ska bara ta det lugnt men även plugga lite till matteprovet på tisdag. På fredag får vi ju jullov, som jag längtat! 

Nu ska jag se något avsnitt av greys och sedan sova! 

My new bed!




Stan


Halloj! Idag så slutade jag tidigt, vid 11.40 tror jag det var. Iallafall så käkade jag på skolan och sedan gick jag ett tag på stan med Elin. Riktigt trevligt! Jag fick med mig en tröja(bilden ovan), ett par jeans och en sjal + sista julklappen hem, så nu ska jag bara invänta julen och hoppas att det går fort för jag läääängtar verkligen till lovet!  

Efter jag varit på stan så jobbade jag ett tag, lite cash rikare nu, wheeeey! Och sen har jag pluggat riktigt mycke ikväll och dessutom fått mycket gjort! 

Nu ska jag sova efter en helt underbar dag! 


No makeup


Ja idag kör jag en dag utan smink, eller inte riktigt hela dagen för stylisterna ska sminka oss och vi ska göra långhårsuppsättningar på dom under eftermiddagen. 

Idag fick vi sovmorgon vilket jag behövde, så otroligt skönt! Efter skolan har jag träningsmatch på Ersäng mot p00/01 tror jag sen efter ska jag färga farmors hår. 

I helgen har jag faktiskt inte gjort så mycket, i fredags hade jag match, i lördags så var jag med en kompis och igår så var jag och dömde tre matchen så jag fick lite cash. 

Men nu ska jag skynda mig å fixa det sista innan jag far iväg på skolan. 

Somnar med ett leende på läpparna!




Pluggpluggplugg...


Ja, när jag egentligen skulle plugga så har jag städat mitt rum, bra där Nora! Jag har även satt upp lite bilder på väggen. Nu sitter jag och kollar lite på hur man kan göra om sitt rum, ska nämligen göra om rummet efter jul så, ska snart gå ner och göra lite mat. 

Ikväll så ska jag förmodligen färga mitt hår, bild kommer på det senare! /N 

En vanlig dag på skolan!




Bild 1: ja idag var prins Daniel på våran skola, fett coooolt! Polisen va där, han hade vakter som va as serious me så här 1 hörlur i örat osv. 
Bild 2&3: idag fick vi träna på långhårsuppsättningar eftersom vi ska göra balfrisyrer till sommaren, shiiiit:o det här var en typ av teknik, jättekul är det iallafall! 

Efter skolan så åt jag och sen for jag och tränade, det var en väldigt slapp träning, det var egentligen målvaktsträning men jag var där och hjälpte till. Nu ska duscha och sen gå å sova! 

Bra dag!


Idag har det varit en bra dag, vaknade upp med att det var massa snö ute, backen var helt vit. For senare och kollade på thorens match. Efter maten så var jag med Olivia ett tag och vi bakade lussebullar som ni kan se på bilden. 

Igår var jag på bio med josse, vi såg the hungergames: catching fire. Riktigt bra film! För er som inte har sett den, gör det!