30 April

Hej! Idag har det varit fullt upp! Jag och Linnea vaknade vid halv 11- 11 någon gång. Åt frukost och bakade muffins till min mamma och kusin som fyllde år idag. Efter det så for vi iväg till ersmark och överraskade min kusin med muffinsen och färgade hennes hår (hon fick det i present av oss) blev riktigt fint. For hem vid tre och då var det bara att förbreda mammas överraskning. Vi fick dock vänta ett tag på henne. När hon kom hem så fikade och sen for jag, hon och Meja ner på stan och åt middag på allstar. Jag och Meja bjöd. När vi kom hem så for jag och mamma iväg och hyrde en film, riktigt bra!
Imorgon far systra min till Stockholm, vet ej hur länge hon blir där men jag ser ju om jag far och hälsar på henne under sommarn. Hoppas hon kommer hem innan!
Nu ska jag fortsätta se film, får se hur många filmer det blir. P U S S

29 April

Hej! Just nu sitter jag och väntar på att min moster ska komma och hämta mig och mamma. Ska fara ner på strömpilen och köpa lite kläder. Igår så bloggade jag inte för var på avslutningen och sen så somnade jag när jag kom hem och sen spenderade jag kvällen med mina systrar. I alla fall så kommer Linnea hit ikväll, har inte träffat henne på jättelänge. Och sen ska jag bort på middag i Ersmark.
Men nu ska jag fara. P U S S
PS glöm inte bort frågestunden.

27 April

NU sätter jag igång en frågestund. Så fråga vad ni vill. Ska försöka besvara det mesta!

27 April

Tjolahopp! Sitter och tuggar på en kaka just nu. Hade tänkt att fara ut och springa men jag få se hur jag gör med det. Idag på matten så skulle våran mattelärare bli uppringd av radion för att hon var med och tävlade om att vinna biljetter till fotbolls-em, matchen mellan England och Sverige i Ukraina och då skulle hennes son få gå ut med spelarna. Det hade varit coolt, men hon vann dock inte. Det var synd.
Ikväll är det avsluning med 99:orna så jag måste packa ihop lite saker till det och fixa klart spellistan.
Har även tänkt att starta en frågestund. Men det gör jag nog i ett annat inlägg.
Men nu ska jag fortsätta. P U S S

26 April


Grattis syrran!

Hej! Nu har dem sista gästerna farit hem. Efter skolan for jag ner på stan och träffade Sebbe och André och planerade lite till avslutningen imorgon. Sen så for dem hem kring 18.00 och då gick jag iväg mot costas och åt grekisk mat. Gott! Efter gick jag runt på stan lite grann, hittade ett örhänge från ur och penn. Sedan for jag hem till kalaset nästan alla gäster hade hunnit komma så jag kände mig som en gäst när jag kom in genom dörren. Och även jag fick en present fast det inte är jag som fyller år, fick ett halsband+ ett biokort på 200kr. Lyx!
Vi har även under kvällen pratat om att resa utomlands, men det kommer självklart inte bli något. Känner suget att fara utomlands just nu, alla pratar om att dem ska fara utomland och själv blir man hemma i Sverige, känns trist.  Det längsta jag kommer i sommar blir nog Stockholm. Och hittar Sanna någon lägenhet så blir det väl några veckor där nere. Blir åtminstonde 1 vecka där som kommer spenderas med pappa och Meja och sen får vi se om Charlie följer med, det är bättre än att inte fara någon stans alls.
Slut pratat om det. Imorgon blir det avslutning med 99:orna, kommer bli skoj. Så det blir nog inte så jätte bra uppdatering imorgon. Kanske slänger in något inlägg under kvällen, vi ser väl.
Nu blev det ett långt inlägg, hoppas ni orkade läsa om mitt utomlands snack!
Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av greys och sen sova. P U S S


25 April

Hej! Har precis kommit hem från skolan. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan börja baka tårtorna till Mejas kalas imorgon. Efter det far jag iväg på träning. Har löpning innan, inte taggad.
Fixade även lite med bloggen igår och efter som Amanda kom till mig så hjälpte hon mig lite grann. Ni kan besöka hennes blogg länk kommer --> häär. <--
Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av greys och hitta något jag kan äta. P U S S

24 April


Hej! Dagen har varit helt okej. Gjorde Ostkaka på hk, det smakade skit. Sen hade jag omprov, tror att det gick ganska bra. Bättre en förra gången.
Igår så bloggade jag inte pga att jag inte hann. Hade provet som jag var tvungen att plugga till och även en läxa som jag var tvungen att göra+ att jag hade träning.
Snart kommer ialla fall Amanda hit, om ca en timme far vi iväg på domarutbildning.
Men nu ska jag pallra mig ner och börja med maten. P U S S

22 April

Hej! Sitter och kollar på greys just nu. Dagen har varit helt okej, blev bort bjuden på middag till farfar ikväll så for dit och käkade. När vi kom hem så for pappa iväg på styrelsemöte och då tog jag hand om charlie och pluggade lite grann till omprovet. Jag har absolut ingenting att skriva om så ni får gärna säga vad ni vill att jag ska skriva om. Men nu ska jag fortsätta se på greys, sen packa och sen sova. Skola imorgon, inte taggat. P U S S

21 April

Har fixat lite här på bloggen nu. Råkade sabba allt så får fixa mer sedan.
Nu är det innebandy som gäller.
Puss!

21 April

Hej!
Har precis tagit mig upp ur sängen. Pappa väckte mig kring halv 11.
Just nu sitter jag och kollar på tv, som jag har gjort sen pappa väckte mig. Tråkigt liv, jag vet!
Dagen kommer att bestå av innebandy. SM- finalerna spelas idag. Och sen blir det säkert lite plugg och städning.
Sen får jag se vad kvällen bjuder på. Blir nog bara att chilla.
Har också tänkt att fixa till bloggen så fort som möjligt.
Men nu ska jag fortsätta se filmen som går på tv:n.
Puss!

20 April

Hejsan hoppsan!
Dagen har gått allmänt bra förutom att mina nya skor gick sönder.
På skolan hade vi idrottsredovisning, gick helt okej faktiskt. Hade typ inte tränat något på det, hehe!
Efter skolan for jag, pappa och Charlie iväg och lämnade tillbaka mina skor. Fanns tyvärr inte likadana kvar i 37 så jag fick ett par svarta ist, var riktigt synd. Tyckte om skorna! Men det blir nog bra ändå. Och sen for vi iväg och köpte godis.
Om ca 10 min ska jag cykla iväg mot mesosten för att ha avslutning med innebandylaget. Hoppas det blir roligt!
Och nu när jag kollar ut har det börjat snöa!!!! IGEN! Jag vill ha sommar!
Men nu ska jag sluta babla och börja göra mig i ordning.
Puss!
Trodde du var anorlunda, men du är precis som alla andra.

19 April

Hej!
Dagen har varit helt okej, hade svenska prov sista lektionen. Det gick rätt bra faktiskt, förvånad.
Nu sitter och och kollar på greys anatomy.
Ikväll blir det träning och sen träna lite till idrottsredovisningen imorgon.
Har typ ingenting att skriva så blir rätt så korta inlägg. Har ingen insperation, så ni får gärna ge tips om vad ni vill att jag ska skriva om osv.
Men nu ska jag fortsätta titta på greys.
Puss!

17 April

Hej!
Idag har det varit skola somvanligt! I alla fall så gick dagen bra.
När jag kom hem for jag,pappa och Meja iväg och köpte skor till mig och Meja. Jag köpte ett par springskor och par tyg skor (jag har ingen bild). Nöjd är jag i alla fall.
Nu sitter har och kollar på hockey med pappa och Meja. Har även pluggat lite till svenska provet. Förhoppningsvis ska provet gå bra!
Nu ska jag fortsätta se på hockey.
Puss!

4 April

Hej!
Var ett tag sen jag bloggade sist. Har helt enkelt inte haft lust, ork och andra andledningar. Nu ska jag i alla fall försöka ta tag i bloggen. Gjorde även en snabb header nyss så ska fixa en bättre sedan.
Idag har det varit en ganska jobbig dag. Först prov, sen redovisning, sen läxförhör och sen till sist prov igen. Men nu är det bort gjort och förhoppningsvis så klarar jag dem.
Imorgon slutar vi efter lunch. Far nog hem till mamma och börjar packa och sen senare sticker jag iväg på träning.
Och sen på fredag morgon/ förmiddagen drar jag iväg till stugan för att fira påsk där med min släkt. Blir nog skojigt!
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna.
Puss och kram hela dan!