Dag. 9 Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag, och varför?

Oj jag vet inte riktigt vem, men någon rikigt famous person. För att det skulle vara kul och prova på hur det är. 

Dag 8. Min största rädsla

Oj, jag vet faktiskt inte. Att misslyckas i livet typ. 

You've built your wall so high, That no one could climb it. But i'm gonna try.

Hej!
 
Känner att jag måste bli bättre på att skriva om min vardag, inte bara göra 30 dagar grejsen. Ska försöka att skriva ett inlägg åt minstonde. Jag vet inte vad jag ska skriva om för att få er intresserade, kom gärna med tips! 
Nu ligger jag i sängen och har typ just precis kommit hem från Ersäng. Var och kollade på länslaget(F97) mot Ersbodas div 2. Har även hunnit träffa Linnea ikväll, var otroligt länge sen jag träffade henne. Saknat henne nanting! Har hunnit med lite plugg också, känns skönt. Snart är denna vecka över också. Och nästa vecka är det prao. Nu ska jag sluta babbla och istället gå och göra mig i ordning för sängen. 
Älskar dig!(L)

Dag 7. Tanken bakom mitt bloggnamn.

Ja mitt bloggnamn. Det finns väl inte någon stor tanke bakom den, förnamn och efternamn. Ville bara ha något enkelt namn. 

rubriker suger!

Halloj! 
Har inte varit så bra på bloggningsfronten nu när jag kör 30 dagar. 
Idag var det julkul och kan säga att jag gjort bort mig lite grann nu. Men nu är det bort gjort och förhoppningsvis så får jag en höjning i mitt musik betyg. Jag har fortfarande inte insett att det snart är jul. Bara en månad kvar nu! 
Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sen ska jag få lite plugg gjort innan jag far iväg och tränar. 

Dag 6. Någon jag berättar allt för.

Jag berättar inte allt för någon men de jag berättar det mesta för är Linnea, Josefin och Asrin! 

Dag 5. Favoritbilder jag tagit.

Jag har inte någon favoritbild och jag orkar inte kolla igenom mina bilder. 

Dag 4. 10 saker du inte visste om mig.

1. Jag älskar att baka och laga mat. 
2. Jag skäms över min kropp.
3. Jag ska uppträda för hela skolan på Tisdag. 
4. Jag har lätt för att börja gråta. 
5. Jag vill flytta till Usa. 
6. Jag hatar mitt hår. 
7. Jag har sämst självförtroende. 
8. Jag har inget pokerface.
9. Jag har ingen fantasi. 
10. Det tog typ en halvtimme att komma på dom här sanningarna. 

Dag 3. Min favoritfilm.

Jag har inte någon speciell favorit film direkt men soul surfer och twilight(filmerna) är nog dom jag tycker bäst om.

Dag 2. Min favoritårstid och varför.

Min favoritårstid måste nog vara vinter. Vet att det är kallt och allt. Men snö, skoterkörning, stugan och innebandy är vad jag lever för på vintern. Jag fyller även år på vintern och sen kan man inte glömma julafton. Haha nu kanske jag låter lite fjantig men jag älskar julafton! Aja, vintern är i alla fall min favoritårstid! 

stjärnlösa nätter- arkan asaad.

Hela dagen har gått åt plugg! Kom hem vid halv 4 tiden, det första jag gjorde va att börja med Engelska redovisningen. Nu 7 timmar senare är jag klar men både hkn och Engelskan. Nu ska jag bara träna lite på att redovisa också. 
Skoldagen har varit skön, började med sovmorgon kl 9, då såg vi på film, jalla jalla faktiskt, var så sjukt länge sen man såg den filmen. Efter det gick vi på en promenad och sen va vi på en föreläsning men Arkan Asaad. Den bästa föreläsningen jag varit på, han berättade om sin bok och när han blev bort gift osv. Ska ta och läsa hans bok på riktigt nu! Aja, nu ska jag gå igenom mina redovisningar och sen sova. Natti! 

Dag 1. Om mig.

Okej, nu ska jag berätta om mig själv för typ sjuttioelfte gången men here it comes. 
 
Som ni alla kanske vet så heter jag Nora Fjällström. Jag är född den 31 December 1997, jag är alltså 14 år. Jag bor i Umeå och går på Ersängskolan på Ersboda.
Mina föräldrar är skilda och just nu så bor jag hos mamma på heltid eller vad man säger. Är hos pappa då och då och hälsar på. Jag har 3 syskon, två yngre och ett äldre. 
Jag älskar att sjunga, gör det dock inte så ofta inför folk men det händer väl. Jag älskar även att spela innebandy, just nu spelar jag i Ersbodas damer div 3. Jag har även börjat med golf i sommar, det är något jag gillat sen jag varit liten. Följt med farfar när han har varit ute och så.
Något jag vill bli är sångare men det kommer aldrig hända, men annars vill jag bli frisör och det är något jag velat sen jag var liten. Älskar att hålla på med hår och färga osv.
Hoppas ni fick lite information om mig iallafall. 

30 dagar

Kör igång med en 30 dagar! Börjar imorgon!
 
1. Om mig.
2. Min favorit årstid och varför.
3. Min favorit film.
4. 10 saker du inte visste om mig.
5. Favoritbilder jag tagit.
6. Någon jag berättar allt för.
7. Tanken bakom mitt bloggnamn.
8. Min största rädsla.
9. Någon jag skulle byta liv med för en dag, och varför?
10. En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11. En youtube video jag gillar.
12. I min handväska.
13. Sjukaste dagen i mitt liv.
14. Saker jag gör vardagligen.
15. En bild på mig förra året och en från nu.
16. En bild som gör mig lycklig.
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen och glad.
18. En bild jag aldrig publicerat förut.
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det.
20. Något jag vill göra.
21. Någon jag vill träffa.
22. Någon jag vill träffa igen.
23. Någon jag ser upp till.
24. Mitt motto.
25. Mitt rum.
26. Varför jag började blogga.
27. Mitt favorit nagellack.
28. Någon som älskar mig.
29. I mitt badrumsskåp.
30. Min framtid.

i love you!

Ted Gärdestad och plugg. Kan inte bli bättre! Eller jo det kan det, jävla plugg.. Har pluggat hela veckan och nu är jag snart klar med allt. Finally! 
Dagen har varit otroligt dryg men kort. Somnade på svenskan, inte bra!  Slutade iallafall efter lunch och då gick jag och spelade upp låten för pelle som jag och de andra ska köra på julkul. Bara en vecka kvar, känner att jag måste träna lite till den nu också! Aja, nu ska jag fortsätta plugga sen fara och hämta Meja! LOVE

Troublemaker- Olly Murs ft. Flo Rida

Hej! är ba less på alltalltallt! Förhoppningsvis så löser det sig. 
Igår va jag på gymnasiet och kollade runt. Var på Dragonskolan och Midgård, säger att dragonskolan är den skola jag vill gå på iallafall. Och helst frisör! Hoppas jag kommer in bara. 
Matchen slutade 6-4 tror jag till Dalen. Inte rättvist! Mitt mål blev dessutom bortdömt.. Vilket sög lite grann. Aja! 
Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova. 

i'm in love with you and all these little things

Denna dag har gått åt plugg. Har inte ens orkat göra mig i ordning. Drog på mig mjukiskläder och satt upp håret i en knut. Har fått bort lite plugg nu iallafall. Då är det bara redovisningen och inlämningen till engelskan som är kvar. Nu ska jag packa och sedan sova. See ya!

you´re still young, so live your life while you can.

Hallå! 
Jag vill verkligen ta tag i bloggen just nu men har ingen ork eller tid för den delen. Känner att jag inte har så mycket att blogga om heller. 
I helgen så har jag varit ute med kompisar. Igår spenderade jag kvällen med Johanna och några fler. Va vi nere på stan ett antal gånger och for på discot som va på folketshus. Ingen hitt kan jag säga, hatar discon och blev bara på dåligt humör. Kom hem kring 1, då satte jag på den andra twilight filmen, älskar verkligen filmerna! 
 
Vaknade vid 11, då satte jag igång och pluggade. Och det är vad jag kommer fortsätta att göra denna dag. Plugga, plugga, plugga!
Just nu sitter jag och ser på tv som jag absolut inte har tid med. Så ska istället ta tag i pluggandet. Ha det bäst! 

hatar rubriker..

Hej! 
Förlåt för otroligt dålig updatering men jag har helt enkelt inte hunnit eller orkat. Jag måste ta tag i skolan och lite andra personliga saker. Jag updaterar när jag orkar och hinner.
Jag har inte glömt bort videon när jag sjunger, har inte hunnit spela in den också vidare. Den kommer! 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av portkod 1321 och sedan sova. Natti! 

5/11 -12 <3

 
Dagen har varit helt okej ända tills min lillasyster kom och väckte mig i idag, då blev jag arg och råkade bara.. typ.. göra sönder hennes telefon, hehe. Hon blev lagomt glad när hon upptäckte det, eller inte..
Skulle egentligen ha prov idag men det blev uppskjutet till någon annan dag i veckan. Vet dock inte vilken dag så det blir spännande och se när man får göra det provet. 
Just nu gör jag inte mycket alls. Musiken på högsta volym och spelar spel på mobilen. Ska snart byta om till träningen och vandra iväg mot Ersäng. Men jag ska fortsätta med det jag gör. See ya!

Mitt höstlov!


Just close your eyes, the sun is going down, you'll be alright, no one can hurt you now

Hej! 
 
Förlåt för usel updatering! Kom hem från stockholm i igår vid 6 på morgonen. När jag kom hem så packade jag bara om sakerna om for till pappa. Där bakade jag, for på mejas match och sen kom linnea. Vi gjorde inte så mycket, såg på film typ. Vi såg på twilight och jag upptäckte då hur bra filmerna egentligen är. Kär nu, tänk att ha en Edward Cullen? Skulle vara underbart. AHHH! 
 
Idag vaknade vi vid halv 11, gjorde oss i ordning och for iväg på match. Vi mötte sävar där då Linnea spelar, matchen slutade 7-6 till dom. Lite orättvist tycker jag själv men aja. For hem bakade tårta och fick vid 6 främmande då vi firade min lillebror som fyller 4 år på onsdag! 
 
Fick en kommentar att jag skulle lägga visa det jag köpte i stockholm. Har bilden på mobilen så kommer ett inlägg senare, där det även komme fler bilder. 
Aja, nu ska jag gå och plugga till proven imorgon! See ya! 
har jag förändrats något eller? HAHAH! 

last day in stockholm.

Hej! 
 
Igår så gick vi till söder och shoppade lite grann. Hittade ett par svarta jeans. Sen for vi till östermalm och käkade thailänskt, gottgott! 

Men nu måste jag skynda mig, idag blir det stan igen för lite mer shopping, kommer inte få med mig allt hem.. Aja, See ya!