first day in Stockholm!

Hej! 
 
Kom fram till Stockholm vid 6.30 typ. Har inte fått någon sömn alls inatt typ! For till min syster, dumpade alla saker och sen for vi in till stan. Där ifrån fick jag med mig 3 tröjor och ett skal till mobilen. Nöjd är jag iallafall!
När vi kom hem så satte jag och hanna på en film och ba myste. Jag somnade till några gånger under filmen dock.. 

Nu sitter vi och väntar på att min syster ska komma hem innan det blir middag. Gött!
Men nu ska jag vara lite social med min kusse! See ya! 
 

10 minutes left in umeå!!:D

nu far jag om 10 min! Ni får ha det så bra här i Umeå. Får se hur ofta jag bloggar men ni ska inte räkna med något. Aja, see ya!

STOCKHOLM HERE I COME!

Väskan färdig packad och sitter fett taggad på sängen och dunkar musik. Snart bär det av till Stockholm med kusin och moster. TAGGGGGGAD NANTING! Ahh, kan typ inte vänta! Det är dock några timmar kvar innan tåget lämnar Umeå och innan det ska jag fara och kolla på kök, ska ut och käka och sen förbi på ug ett tag. 

Igår var det tänkt att fara på laserdom men vi fick inte ihop några så då sket det sig, istället så gick jag ut på en promenad med Josefin i snöstormen. Ända chansen att jag skulle få träffa henne detta lov. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, vi hade en hel del att snacka om kan jag säga! Vi hade tänkt gå typ en halvtimme typ men det slutade med att jag kom hem 1 ½ timme senare. Men det va härligt, trodde även att vi skulle dö ett tag när vi gick längs vägen till Ersmark. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket, väderet har varit sämst! Regnat, regnat och regnat! Nu är ju all snö borta.. Suck! 
Sen har jag typ packat och varit hos mamma och inte gjort någonting alls faktiskt. 
Nu sitter jag och väntar på att mammas kompis ska komma hit och hämta mig innan vi far och kollar på kök. See ya! 
 
Ni ville att jag skulle lägga ut en video när jag sjunger så jag har bestämt mig för att göra det men jag vet inte vilken låt jag ska köra så langa förslag!!!

The person you´re thinking of while reading this, is the person thet matters most to you right now.

Hej! 
 
Har precis, eller ja för ett tag sen kommit till pappa. Har varit jätte dålig updatering, jag vet men jag har helt enkelt inte orkat. Det kommer förmodligen bli så hela lovet om jag inte tar med mig datorn till Stockholm. Får helt enkelt se hur jag gör. Jag far iallafall imorgon kväll vid halv 11 så ni får gärna va social på sms imorgon! 
 
Dagen har varit lugn, vaknade eller rättare sagt blev väckt vid 11. Låg kvar i sängen till 3 tror jag den blev, då jag faktiskt klev upp och gjorde mig i ordning och städade lite grann. Pappa kom vid 4 och så lämnade vi av min lillasyster och hennes kompis på hennes träning och sen for vi och hämtade min lillebror. Nu tar jag hand om honom och väntar på att pappa ska komma hem från affären. 

Funderar på att lägga ut en video när jag sjunger, men jag vet inte. Vad tycker ni? Ska jag göra det eller inte? Ni bestämmer. Aja, nu ska jag plugga lite grann, känns förjävligt eftersom att det är lov och inte ska behöva plugga men skola är skola.. See ya! 

You da one that I think about always, You Are da One So I Make Sure I Behave!

Hej! 
 
Sorry för dålig uppdatering. Men Linnea har varit här och har knappt suttit vid datorn. Igår va vi på och kollade på min lillasysters match och sen for vi hem och gjorde efterrätt som jag trodde jag hade misslyckats med men lyckades rädda! KUNG! Vi käkade och sen for vi iväg på ug med Johanna och där träffade vi några fler. Just det vi bakade pizza också, själv smakade jag inte på den. Kom hem kring 12 någon gång och då gjorde vi inte så mycket innan vi somnade. 

Idag så sov vi till 11(?) och sen gjorde vi oss i ordning innan vi for ut och träffade Sayid, Ali och Zoa. Kom hem vid 3. Då käkade vi och sen for vi på min match. Den slutade 5-2 till iksu. Och jag spelade sämst som vanligt.. Men vi spelade ändå helt okej för att de va isku som motstånd. 
Nu har jag precis kommit hem och sitter och skypar med Idris, Zoa och Johanna så ska va lite social med dem. See ya! 

Hate that i love you- Rihanna ft. Ne-Yo

Hej! 
 
Sitter och väntar på att mamma ska komma hem och börja med maten just nu. Snacka om att jag är hungrig.. 
Ikväll ska jag vara med Johanna, Zoa och Idris, får se vad vi hittar på för skoj. Vi skulle egentligen på bio men så blev det inte. 

Dagen har varit helt okej, var typ inga på skolan idag. Så det var en lugn dag! Efter skolan for jag och tog livmoderhalscanser sprutan, den första. Och som ni kanske inte vet så är jag livrädd för att ta sprutor, det är typ det värsta som finns, helt ärligt! Jag trodde allvarligt talat att jag skulle dö innan, men den gjorde inte så ont som de andra sagt. Hade varit orolig i onödan.. Aja, nu är det bara två stycken kvar. TAGGA TILL NÄSTA GÅNG eller något sånt. 
 
Men nu ska jag spela lite bike race som är otroligt beroende framkallande.. See ya! 
 

Don't even recognize the ways you hurt me, do you? It's gonna take a miracle to bring me back, And you are the one to blame

Halloj! 
 
Just nu sitter jag och snackar med några på skype, trevligt värre. Har pluggat lite granna nu också. 
Ja dagen har bara flytit på och varit ganska så skön. Har sökt skolsköterskan hela dagen och har inte fått tag på henne.. På idrotten hade vi hål, fett nice jao! Just det hade utvecklingssamtal idag också, he gick väl bra tror jag! Ingen F varning iallafall. 
 
Träningen gick väl helt okej förutom att jag hade lite ont i handen och mådde illa. Efter träningen så hade vi spelarmöte, trevligttrevligt! 
 
Men nu ska jag vara social med my friends på skype! See ya! 
 

You can take everything I have, You can break everything, I am Like I'm made of glass, Like I'm made of paper

Hej! 
 
Dagen har varit helt okej! Har tränat på låten till julkul också, är fett taggad jao! Provet och läxförhöret gick bara bra  och sen flöt dagen bara på. När jag kom hem så satte jag mig och pluggade till no-provet imorgon. Och det är ungefär vad jag gjort denna kväll, eller har skypat också! 
 
Men nu har klockan runnit iväg och jag ska krypa ner i sängen och sova. Bloggar mer imorgon! 
 

Rihanna

 

Go run, run, run I'm gonna stay right here, watch you disappear, yeah

Hej! 
 
Höll inte på att ta mig upp imorse..  Trött så in i bomben, jag tog mig tillslut upp iallafall. Dagen var lugn, hände inte speciellt mycket. Just det hade hål på tyskan, igen! Och franskan hade även hål så jag, Johanna och Olivia gick runt på skolan i typ 1 timme, gjorde absolut ingenting vettigt. 
 
När jag kom hem från skolan så städade jag uppevåningen och sen satte jag mig och pluggade som jag gjort typ hela dagen, har prov, en inlämning och läxföhör imorgon. Inlämningen är jag ganska så körd på eftersom att jag inte läst boken än, eller har ungefär halva kvar nu och jag fattar inte ett skit ur den. Men det andra har jag stenkoll på eller något sånt! 
 
Nu ska jag snart byta om och fara på träning men först mer plugg! 
ibland måste man ju bjuda.. 

Catching teardrops in my hands Only silence as it's ending, like we never had a chance Do you have to, make me feel like there is nothing left of me?

Halloj! 
 
Två timmars sömn inatt och idag va det däremot inte en glad Nora på skolan utan en trött. Jag får dock skylla mig själv. Skypade men lite olika trevliga personer. Det samtalet tog slut vid 04.30 och jag somnade några minuter efter. Hade ställt klockan på kvart över 6 men ringde klockan nej! Mamma kom in och väckte mig kvart i sju, då gjorde jag mig i ordning, gick ut med trixan och for till skolan. 
Skolan va ändå helt okej förtuom att jag var ruggit trött och höll på att somna på son, inte bra!  
 
När jag kom hem tog jag en långprommis med trixie och när jag kom hem somnade jag. Mamma kom och väckte mig vid 5 och sen vid 7 igen. Nu ska jag läsa lite ur svenska boken och ja förhoppningsvis så läser jag idag, har fortfarande 200 sidor kvar att läsa. Suck! 

dont you worry child- swedish house maffia ft. john martin

 

The world is ours, if you want it We can take it, if you just take my hand There's no turning back now

Halloj! 
 
Dagen har väl varit helt okej, har dock gått och oroat mig för svenskan hela dagen och sen vid 8-9 tiden kommer jag på att jag har den tills på onsdag! Suck..  Annars då, sov bort halva dagen och sedan for jag och kollade på innebandy. Är hos mamma nu igen, skönt! 

Nu sitter jag och snackar med några på skype, trevligt värre! Får se hur länge jag är uppe ikväll, lär ju inte kunna sova på ett bra tag iaf.  Åh just det fick klart att jag far till stockholm om 1½ vecka med min kusse och får träffa min syster! TAGGAR NÅ JÄVULSKT! 
 
Men nu ska jag vara lite social med dom på skype, see ya! 
ÄLSKAR DIG!<3 

I know fear is what it really was Now here we are, so close Yet so far, haven't I passed the test?

Hej! 
 
Denna dag blev inte alls som jag trott. Vaknade vid halv tio, gjorde mig i ordning och for iväg på team sportia för att kolla på en ny klubba och slutade med att jag satt i bilen men en klubba i handen! Är ruggit nöjd med den. Sen kom jag hem vid 11 och då bytte jag om och for iväg på samling. Matchen vann vi med 5-1 och jag kom hem med en stukad hand, trevligt värre! Efter matchen stannade jag kvar och såg TGC, hann se en halvlek ungefär innan jag for hem.

Trodde även att det skulle bli en lugn hemma kväll men det blev det icket, eller ja tills tio då jag for till ug och drog med mig trixie och josse+ hennes morbrors hund. Det blev kaoooos, alla va typ rädda för dem. Kom hem för ungefär en halvtimme sen, nu sitter jag och ser på film medans trixie ligger och snarkar på golvet! 

Men nu ska jag fortsätta se filmen som går på tv och vara social med de som jag chattar med och sedan läsa lite ur svenska boken som jag måste läsa ut imorgon+ göra en recention. Har 200 sidor kvar så det kommer ju gå åt tjotahejta! HERRRÅ! 

There's just one life to live And there's no time to wait, to waste So let me give your heart a break

Halloj! 
 
Har varit en sån otroligt skön dag idag, börjar med sovmorgon sen hade vi ingen svenska så blev engelska i helklass sen hk där jag bakade macarones(stavning) och josse&madde gjorde fläskfile, hade hål efter lunch och då slapp vi rådet så vi slutade 12 idag! Skönt nå jävulskt! 
 
For hem för att hämta Trixie och sen for jag till pappa och bakade pitekaka. Nu sitter jag i soffan och ser på hemmabio, ser på camp rock 2 töntig som jag är.. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem och då ska vi nog börja med maten och sen far jag på ug. Och måste jag sova för det är ju MATCH imorgon! Och ni vill ju inte missa mig värma upp i den otroligt snygga pittbull tröjan. 
 
PLATS: Ersäng 
TID: 13.00 
MOT: Holmsund
 typ två år sedan! 
 

Don't wanna break your heart Wanna give your heart a break I know you're scared it's wrong Like you might make a mistake

Hej! 
 
Har inte hunnit blogga något tidigare idag. Men dagen har iallafall varit riktigt skön! Skulle blivit Mc donalds till lunch om jag hade haft pengar men jag va typ den enda som inte käkade där idag, kul. Hade redskap på idrotten och kan säga att våran idrottslärare typ tror att vi är gymnaster, herregud! Och sista lektionen bakade vi tårta den blev god jao, halva blev typ kvar då gick vi och gav bort den till de på skolan och det va typ 3 pers som tog 5 bitar var, haha! Helt vilda! 
 
Kom hem vid 4 och då satte jag mig och plingade lite på gitarren, innan jag bytte om och for på träning. Träningen var riktigt rolig idag. Gick hyfsat men är ändå nöjd. När jag kom hem så satte jag mig och plingade lite till på gitarren och sen kom trixie hit, så nu är jag hundägare för några dagar! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova! Hare gött! 

weheartit

 
 

If you ask me how I'm doin, I would say I'm doin just fine, I would lie and say that you're not on my mind.

Hann som sagt inte skriva så mycket igår. Efter att jag dömt så for jag till pappa och käkade och istället för att plugga då så for jag på ug. Trevligt värre! Fick tillbaka mina svarta jeans också, nu hoppas jag på att de inte går sönder igen! Sen for jag på träningen som var riktigt roligt men gick sådär. OCH JAG MISSADE SVERIGE-TYSKLAND MATCHEN! Alla snackade om den och sen va jag här ba bara jag som inte såg matchen?.. Aja! 

Idag har dagen varit riktigt chill. Hann räkna hela blå kurs på matten idag, känner mig rikigt stolt! Och sen hade vi ingen tyska för en gångs skull! Och då fick vi sluta vid 20 över 1, snacka om skönt! Just det fick veta att jag ska läsa ut en bok på 200-250 sidor och göra en recention tills på måndag, hur fan tänker min lärare egentligen?! Vi skulle ju egentligen ha boken som en vanlig läsebok och vi skulle inte behöva läsa ut den till någon speciell vecka/ dag och inte heller göra en recention på boken, men nu när vi fått en ny lärare så blir det nya planer. Har inte ens läst en sida för ens idag! JÄVLA SKOLA!
 
Ikväll blir det innebandy för min del, div 2 har hemma premiär så ska fara dit och kolla. 
Känner att sängen lockar just nu, så jag ska krypa ner i sängen och sova ett tag tror jag. See ya! 

MATCHENS PITTBULL HELLYEAHHH!

Nu är äntligen soinlämningen färdig gjord! Hade dock ingen koll på tiden och nu är klockan snart två, inte bra nu måste jag verkligen sova! Jag förstår inte, har varit trött hela dagen och nu blev jag helt plötsligt jättepigg.. 
 
Just det blev utsedd till matchens pitbull från matchen i torsdags. Det innbär att mina tränare tycker att jag kämpat bra eller någon annan andledning, tycker att det var lite kul eftersom att jag aldrig fått det. Nu kommer jag få värma upp med en ruggit snygg pittbulltröja på lördag, det vill ni inte missa! 
 
Nä nu måste jag hoppa i säng. See ya! 

Heart on fire- jonathan clay (LOL)

 

Yet so far, haven't I passed the test? When will you realize Baby, I'm not like the rest.

Halloj! 
 
Ja, trodde att jag skulle vara vaken i natt men så blev det inte, gick istället och la mig 10/halv 11. Och fick många timmars sömn! Och då trodde jag självklart att jag skulle vara pigg idag med det var jag inte, har typ halvsovit på lektionerna. Insåg nyss hur mycket jag egentligen har i skolan några veckor fram. Suck.. jag som trodde att jag kunde vila från skolan ett tag. 
 
Nu ska jag snart byta om och börja röra mig mot Ersäng för att döma och sen träning. Har fortfarande inte börjat renskriva so-inlämningen som ska in IMORGON! Jag är ganska så körd, kommer få sitta och renskriva den hela kvällen. Aja, nu ska jag fixa mig. See ya! 

hitta på lögner du, gör de!

Hej! 
 
Fick 4 timmars sömn i natt och kan säga att en riktigt glad Nora vaknade upp i morse vid sju. Jag förstår inte hur jag kunde vara så pigg. Aja, skoldagen gick bra. Provet också för den delen. Får hoppas på det bästa. 
Nu har jag suttit och kollat runt efter skor och kläder, känner vekligen att jag måste göra lite nya inköp! Hittade iallafall ett par skor som jag absolut vill ha. Måste även klippa mig och färga håret, nu har jag sån jävulk utväxt.. 
 
Ikväll blir det träning med div2 och sen ska jag va vaken hela natten om jag orkar. Hehe, då kommer det en ännu piggare Nora till skolan imorgon, yaay! 
Men nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten. See ya! 
 
Skorna jag vill ha! 

 Me today!
 
 

not over you- Jordan Jansen

Hej! 
Har inte bloggat på hela dagen, förlåt ännu en gång. Måste verkligen bli bättre på att blogga. Och jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, så ni får gärna ge förslag på vad ni vill att jag ska blogga om. Typ dagens outfit, dagens låt eller något liknande. 
 
Jag somnade inte förens halv 5 igår, vet inte hur jag kommer kunna somna ikväll. Funderar ärligt på att vara vaken tills imorgon och sen sova tidigt då istället. Mamma var inte så pigg på att jag skulle göra det men får se hur jag gör. 
Vaknade iallafall ett idag, eller ja mamma väckte mig. Låg kvar i sängen till halv 2 när jag gick ner och käkade och sen tog jag tag i mitt pluggande. Pluggade till ca 6 när vi fick främmande av Göran och Malin som käkade här. Efter maten spelade vi bingolotto och fick faktiskt bingo, var ingen storvinst men två Svergielotter. Men slösade även bort typ 70 spänn på att ringa in.. Efter det så gjorde jag en kladdkaka till efterrätt. Jag vet inte vad som händer men jag misslyckas typ med allt nu förtiden. Den gick iallafall att äta så de va ju tur. Sen har jag skypat och pluggat, jag som inte kunde någonting till provet imorgon kan typ allt nu. Stolt! Nu ska jag va social med de på skype. See ya! 
 
 
LÄS DETTA!!
 
Såg en sida idag på fb, en tjej som heter Amanda Todd blev mobbad så hon tog livet av sig. Hon gjorde ett litet misstag och hon skulle få leva med det hela sitt liv, vars hon en flyttade så behandlade dom henne likadant när de fick reda på vad hon gjort. Hon hade inte en enda person som hon kunde lita på, ingen fanns där för henne när hon verkligen behövde någon. Det blev värre och värre vars hon än flyttade och på sista skolan hon bytte till och när hon flyttade dit så tog en av hennes gamla kompisar kontakt med henne igen, han hade tjej men sa till henne att han gillade henne och hon gick på det, hon blev lurad och en dag så blev hon misshandlad av 50 personer, de gick 50 personer mot henne och han var en av de som var med i det gänget och hans flickvän slog henne. Efter det hände hon la sig i ett dike och ville bara dö. Hennes pappa hittade henne senare på kvällen och efter det for hon inte tillbaka till skolan igen. Hon tänkte varje dag vad hon gjorde här på jorden, varför hon fortfarande va vid liv, ingen brydde sig ändå om henne. Hon tog överdoser flera gånger och drack alkohol i stora mängder men hon klarade sig varje gång. När hon kommit hem från sjukhuset så hade de skrivit på facebook och massa andra sidor till henne att de hoppades att hon skulle gå och hänga sig, ta mer piller, dricka mer alkohol, de ville att hon skulle dö helt enkelt. Hon började skära sig själv. Hon lade ut en video på youtube för några dagar sedan om misstaget hon gjorde, hur hon blivit behandlad och hur hon mådde och den 10/10 så tog hon livet av sig. Hon blev 15 år, skulle fylla 16.  Jag tycker att detta är så hemskt, ingen ska behöva behandlas så som hon gjorde. Jag förstår inte hur personerna som gjorde det här mot henne kan leva med sig själv. Och nu så på den här sidan så finns det så många som säger att hon är saknad och att de älskar henne. Vars var de när hon behövde de? Det gör väl ingen skillnad nu? Hon finns inte kvar hos oss, om alla de personer som skriver på sidan hade sagt det till henne när hon va vid liv kanske hon fortfarande varit kvar hos oss nu. RIP Amanda Todd. 

give your heart a break- jordan jansen ft. Aanysa.

 
 
Hej! 
Sorry för sämst updatering men jag har helt enkelt inte hunnit blogga. Min helg började inte bra, fick veta en ganska så hemsk sak på torsdagen och på fredagen va alla i klassen ledsna, jag grät själv några tårar. Efter skolan kom linnea hit. Vi for på ug och hade riktigt trevligt, när vi kom hem så somnade Linnea i min säng medans jag satt vid datorn till 2 typ. Sen idag så klev vi inte upp för ens halv ett typ, sen lärde jag linnea spela gitarr (stolt) och hon for vid fyra då jag gjorde mig i ordning för att fara till Ersmark. 
 
Somsagt, käkade i Ersmark och sen tog jag bussen hem vid 9. Va inte så där jätte roligt, satt ensam hela kvällen typ, när jag kom hem for jag till ug och träffade några, trevligt värre. 
Nu ska jag börja renskriva so inlämningen. Och ja klockan två på en lördag natt/ söndagmorgon. Jag har ändå  inget bättre för mig. See ya! 

Lips that just felt just like the inside of a rose, so how come when I reach out my fingers, It feels like more than distance between us

Halloj! 
 
Kom hem för ett tag sen. Matchen slutade 9-3, riktigt orättvist tycker jag. Jag ska inte börja klaga på domarna att det va deras fel men de hade några riktigt solklara missar. Vi spelar riktigt bra men vi sätter inte chanserna som vi får medans sandåkern gör det, det är typ det de vinner på. Jag är iallafall nöjd med min insatts och kommer få ett så fint blåmärke på mitt ben.  Nu är det bara att glömma denna match och ladda om inför nästa match! 
 
Min dag har väl varit helt okej. Hade den enskilda fotograferingen direkt efter idrotten, kan säga att jag såg ut som ett troll och kommer bli så otroligt ful! ORKAR INTE ENS MED! Sen vad har jag mer gjort, fick börja med ett nytt projekt på tekniken. Vi ska göra ett dockhus typ och dra el och allt, hamnade i samma grupp som madde och våran ide är bäst! 
 
Nu ska jag göra hk- uppgiften som ska in imorgon och sen duscha. See ya! 
 

Ersboda sk- sandåkern sk!

 
Seriepremiär! 
 
Mot: Sandåkern 
Plats: Ersäng
Tid: 18.00 
BE THERE! 

I'm still here, but it hasn't been easy, im sure that you had your reasons.

 
Hej! 
 
Sitter just nu och plingar lite på gitarren, känner mig duktig som lärt mig en ny låt på bara några minuter. Har spelat för första gången på jag vet inte hur länge och jag känner att inte alls kan lika mycket som förut.. nu kommer det bli mycket spelade. Måste lära mig låten jag ska köra på julkul också, väntar bara på papperna från min musiklärare. 
 
Dagen har ändå varit rätt okej. Har hunnit klart med so frågorna nu ska jag bara renskriva och sen lämna in dom och sen blev vårat no prov flyttat tills på måndag, lättnad! Sen vad mer har hänt? Ingenting typ. 
 
Går kvällen blev lyckad, for iväg på ug innan träningen. Vet inte riktigt vad som hände, men kul vare iaf. Sen for jag på innebandyträningen, känner verkligen att jag måste träna upp min kondition.. Den är VERKLIGEN sämst, orkar ingenting typ.. 
Och ikväll blir det innebandy igen, taggad någonting. Ska träna med damerna och dom skulle typ spela träningsmatch så det blir ju match. Och imorgon börjar riktiga serien, fett taggad jao. Men nu ska jag spela lite till innan jag ska byta om och dra mig mot ersäng. See ya!

But baby there you again, there you again making me love you

Hej! 
 
Sitter och väntar på att mamma ska bli klar med maten. Sen tror jag att jag ska fara med johanna på ug innan träningen. 
 
Slutade typ 2 idag, efter skolan for jag på coop och köpte lite saker till mamma och sen har jag suttit och pluggat. OCH JAG HAR STÄMT MIN GITARR, underbart! Har typ inte spelat på ett år nästan, sjukt! För er som inte vet så älskar jag att både sjunga och spela gitarr/piano. Jag tycker själv att jag inte har den bästa sångrösten och skäms nästan över den. Men när jag är hemma själv eller är bara för mig själv så sjunger jag, hela tiden.  
Men nu ska jag käka och sen fara på ug. See ya! 

Boyfriend- Tiffany Alvord

 
Hon gör låten så mycket bättre än justin bieber! 
 
Hej! 
 
Sitter och snackar med några på fb just nu, måste ta tag i mitt pluggande.. Har no prov på torsdag+ att jag ligger efter i matten med typ 10 tal.. Ska även gå och lägga mig tidigt ikväll, är så sjukt trött och somnade inte förens 1 igår..
 
Igår när jag kom hem från farfar och margot for jag ut med Josse och Kalle. Vi hade det riktigt trevligt och kalle hittade en liten rosa cykel som han cyklade runt på. HAHA! 
 
Idag har det varit en händelserik dag. ojojojoj säger jag bara! KAOOOS, orkar inte gå in på något. Hände både bra och dåliga saker. Aja.. Nu ska jag sluta babbla och börja pluggga! See ya! 

im not a second hand choice, I gave you another chance because you asked for it. Use it because it´s the last one you will get.

Hej! 
 
For och kollade på cupen igår, for dit vid fem och va där till nio typ. Efter det for jag på ug med Josse, Johanna och massa fler,
 
och va där till elva typ. Trevligt vare iallafall. Ja va hemma vid ca halv 12, då käkade jag middag och såg på tv. 
 
Nu har jag precis färgat farmors hår och väntar på att jag ska få skölja ur det. Ikväll blir det att fara till farfar och margot och äta, va ett ganska så bra tag sen jag träffade dem sist. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på, ska fara tillbaka till mamma. Så om någon vill hitta på något så är det bara att höra av sig. See ya!
 
har ingenbild, är inne på mammas dator.

It beats for you, so listen close Hear my thoughts in every note

Hej! 
Hann inte med och blogga igår. Iallafall, Linnea kom vid ett typ. Efter skolan for vi till pappa och käka sen for vi på ug, kom dit innan dom öppnat så vi satt ute i regnet i typ en halvtimme. Vi for hem vid 23 och när vi kom hem såg vi på tv, käka godis och popcorn. Gottgott! 
 
Nu har Linnea precis farit hem och jag ska väl börja röra mig mot pappa för att baka och sen tror jag att jag ska fara och kolla på en fotbollscup på Ersäng. Får se hur det blir. Aja, nu ska jag göra mig i ordning och fixa lite här innan jag far till pappa. See ya! 

As long as I'm the one, No I don't care why you're leaving You'll miss me when you're gone

Hej! 
 
Igår så hamnade jag, Josse och Johanna på ug, va inte så många där vilket förvånade mig men vi hade kul iaf. 
 
Herregud idag har de varit hemskt dålig upd! Nu måste jag fan skärpa mig, men jag han helt enkelt inte tidigare idag. 
Dagen har varit helt okej ändå, började med musik då skulle vi spela in sånt e livet, hahah herregud. Sen No, sen svenska, våran lärare är mammaledig och vi har inte fått någon vikarie så de är fett chill lektioner. Efter lunch for vi till umevatoriet. Kul vare, fick typ lösa nå brott och kolla fingeravtryck och sånt! Kom hem vid 4, då käkade jag och sen for jag på träningen. Träningen gick sämst, ingenting gick som jag ville.. Lina fyller ju år idag så hon bjöd på fika på slutet, gött jao! 
 
Nu ska jag färga mina ögonbryn och sen hoppa in i duschen, See ya! 
IMORGON KOMMER MIN BÄSTA HIT! TAGGAD JAO! Jag älskar dig! 

Then you come around again and say "Baby, I miss you and I swear I'm gonna change, trust me."

Hej! 
 
Slutade typ kvart i ett idag, helt sjukt tidigt. Stannade kvar på skolan till typ halv 3. Gjorde egentligen ingenting vettigt, vet inte varför jag va där. Orkade typ inte gå hem. Roligt hade vi iallafall.
 
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. Har inge plugg vilket känns rikigt skönt, för en gång skull känner jag inte att jag har något som jag måste plugga till.
Ikväll blir det ug med johanna och kanske josse. Får se vad jag hittar på tills dess. 
 
Men nu ska jag hitt på nå skoj! See ya! 

we are never ever getting back together- megan nicole

 
Lärde mig nyss hur man lägger in videos så här får ni en. Älskar låten och tycker även att hon är riktigt duktig på att sjunga. 

And the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone, but it goes to waste Could it be worse?

Halloj! 
 
Hinner slänga in ett inlägg endå innan jag far till sjukhuset. For till pappa efter skolan för att ska fara med han på sjukhuset. Farmor kommer hit vid 4 och då kommer pappa och hämtar upp oss. 
Dagen har varit skön ändå. Hade nutidsorientering på morgonen, tror aldrig det gått så dåligt som det gjorde idag. Herregud, jag kunde massa fast jag skrev det inte, osmart som jag är. Aja nu ska jag sluta babbla om det. 
 
Ikväll ska jag försöka hinna med lite plugg också, är så körd på tyska provet imorgon så de bara sjunger om det!! Skulle vara ett litet prov, jo tjena att det blev litet.. Aja, nu ska jag sluta klaga på skolan. 
JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU! Linnea kommer hit på Fredag, känns som att jag inte har träffat henne på evigheter.
Aja, nu är farmor här så ska vara lite social med henne nu. See ya! 
 

nolifer..

Har ganska så tråkigt så gör en sånhär frågesak.
 
KÄRLEK

Är du kär juste nu? ja typ. 
 
Har du någon kille juste nu? nope 

Har du sagt att du gillar någon för skoj skull? ja, but it was a long time ago!

Vem kramade du senast? idris

Är de okej att din kille hånglar med en annan tjej? nej!

SKOLA

Är du duktig i skolan? typ. 
 
Har du bra betyg? dom duger men kan bli bättre.

Har du fått ett bra resultat på ett prov? japp

Sköter du dig i skolan? jao

Har du tuggummi under skoltid? ibland

Haft mobilen på lektionstid? yes

fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? nope

FAMILJ

Hur många är ni i din familj? 6 st

Du bor tillsammans med dina föräldrar? dom är skilda och jag bor bara hos min mamma.

Trivs hemma? ja

Har rymt hem i från för att inte ha orkat med familjen? nej

Har fått en rejäl utskällning på sistonde? i dont think so

Vem betyder mest för dig i din familj? alla betyd lika mycket

Älskar din familj oavsett vad som händer? ja

VÄNNER

Du har vänner?  ja 

Du brukar vara med? olika. 
 
Vem/vilka var du med sist? zoa, ali, sayid och johanna

Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? ja

Är de okej att ha killkompisar? jajjemen

Har du pussat någon av dina kompisar? yes 

Skulle du kunna döda någon av dina vänner? nej

Har du blivit av med någon av dina vänner på sistonde? halvt.. 

FJORTIS

Du sminkar dig varje dag? yes 

Puttar med läpparna på kort? haha nej

Anväder foundation på läpparna? nejnejnej

Supar dig packad varje helg? nej

Du plattar håret och gör en typ av fjortisfrisyr? plattar men inte fjortisfrisyr 

Ditt hår är knallblondt? nej, brunt med blonda toppar 

KRIMINELLT

Är de okej att vara kriminell? tyck jag väl inte

Vill du bli kriminell? nej

Varför gör du sånt här? huh?

Vad är inte okej med att vara kriminell? allt

Skulle du sno en bil för du inte orkar gå hem? haha verkligen inte

Har du suttit i fängelset? nej

Vill du hamna i fängelset? nej

DÅLIGA TIDER

Varit på dåligt humör den senaste tiden? ja, hela förr förra veckan typ. 

När grät du senast? förra lördagen.

Du har gråtit över en kille? yes i have

Vem bråkade du senaste med? haha inget jag vill ta upp här. 

Du har fått ditt hjärta krossat? typ.. 

Du mår dåligt just nu? nej jag är glad:D 

It's like tossing our hearts to see where they land Heads is easy Tails is harder to plan If we're starting all over again and again and again

Halloj! 
 
Dagen har varit lite fram och tillbaka men slutade dåligt! Blir så jävulskt less på alla dessa prov. Hade 3 prov förra veckan och i veckan har jag 2 prov. Matteprovet gick skit, fick 3 poäng över godkänt, det gick så sjukt dåligt. Fick tillbaka soprovet idag också som jag fick ett B på, otroligt nöjd kan jag säga! 
 
Igår kom ju farmor på middag, va trevligt vi satt och pratade och åt riktigt god mat. Vid 9- halv 10 så for jag ut och va med några, roligaste kvällen på länge. 
 
Nu sitter jag och skypar men kalle och josse, käkar och ska plugga lite granna. Och så kommer nog resten av kvällen se ut också, eller jag ska iallafall plugga. 
Imorgon får jag se hur upd blir, efter skolan ska jag direkt hem och sedan ska jag på sjukhuset och hälsa på min pappas mormor som blev inlagd för några dagar sedan. 
Aja, nu ska jag vara lite social med kalle och josse! See ya!