Hjäääälp!


Ska jag köpa den och ha på julafton och nyår?!?! Snälla hjälp!

Julklappar


Var precis och hämtade två julklappar som jag hade beställt, hoppas de två som ska få dessa blir nöjd!

E.l.f



Fick hem mitt smink idag som jag beställde för några veckor sedan! Är jätte nöjd med färgerna å så! 

Idag så for jag hem från skolan, mådde verkligen inte bra. Mitt huvud bara snurrade och jag kallsvettades, tror även att jag har feber. Får se om jag far till skolan imorgon eller om jag stannar hemma. Börjar även få tillbaka min förkylning, jag som precis blivit frisk. 

Nu ska jag krypa ner och kolla på Sverige- Portugal matchen! 

Sverige gör mig stolt!




Skolaaaaaa


Ska börja bege mig mot skolan nu, aka förbi på pappas jobb innan och fixa en miniräknare! 

Ja som sagt, jag börjar 13.40 idag och slutar efter mitt matteprov som börjar 14.45, efter det så har jag inte så mycket planerat, ska på träning och sen ska jag klippa min mamma. Och imorgon är det freeedag! Vilket det inte känns som eftersom jag varit ledig se senaste dagarna! 

Men nu ska jag börja göra mig i ordning! /

Bullbak på G!




What a perfect day!

Denna dag kan inte bli så mycket bättre! Började med utvecklingssamtal imorse som gick som en dans på rosor. Efter det blev det att träffa upp farmor på resia för att boka en resa till Turkiet, vilket det blev! Denna gång ska vi till bodrum/halvön, vi ska bo i längenhet 10m från stranden! Är så taggad!!!!! Efter så gick vi på stan ett tag och fick med mig två tröjor hem.  
Nu ikväll har jag pluggat och jobbat! 

Den första tröjan är blå! 

Farsdag!

Nu blir det att fira farsdag en dag sent! 



Christmas feeling!

Åh vad jag längtar!


Sjukling!

Halloj! 
De två senaste dagarna har jag varit hemma från skolan, för att jag inte mått speciellt bra, har planerat att gå på skolan imorgon. Känner att jag hamnar lite efter när jag inte är med på lektionerna. Får se hur jag mår imorgon helt enkelt! 

Ikväll har jag suttit och kollat på resor till sommaren, längtar så mycket! Ahhh vill ba ha pengar så jag kan fara en vecka nu! Det skulle vara hur underbart som helst, någon som vill bjuda? 

Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon bitti! 

4 november


Ikväll har jag varit på en hårvisning av Kevin merphy och de var väldigt inspererande, ha hennes jobb hade ju inte varit helt fel, hon har jobbat me de flesta kändisar, från Justin bieber till Rihanna till lady gaga osv, och all hennes kunskap! Åh vad kul! Hon själv var från Danmark så hon tog allting på engelska och jag förstod det mesta, det var mycket nya ord men det gick bra! 

Imorgon har jag sovmorgon till 10.45 så jag ska snart lägga mig och sova! Hej!

Gametime!


As taggad på match, har typ inte tränat på hela veckan och borde egentligen inte spela heller men vad gör man inte för sitt lag! 
Förkylningen blir bara värre och värre, jag vill inte det här, jag vill vara frisk! 

Idag blev jag först väckt av Charlie halv 8, trodde aldrig att jag skulle kunna somna om men det gjorde jag ändå, vaknade halv 12, shiit! Jag har samling halv ett så jag har inte tid och skriva mer! 
Vill ni se matchen, 13.30 på Ersäng!