Sophia Bush och Molly Sandén

Hallå! 
Som jag har sagt tidigare så bor jag i Ersmark just nu hos mina kusiner. Så när jag kom hem från skolan idag var det fullt hus och kaos, min kusin och en kompis har sprungit runt och jagat varandra sen jag kom hem. Ingen lugn å ro! 
Blir ingen träning idag så jag ska väl umgås med mina kusiner och plugga lite granna, ska försöka få ganska mycket gjort hade jag tänkt mig. Sen hur det går är ju en annan sak. 

En kompis till mig sa idag att jag liknade Sophia Bush(bild 1), själv tycker jag inte alls det. Har även förut hört att jag likar Molly Sanden(bild 2). 
 
 
 

flyr hemifrån!!!

Halloj! 
 
Som jag skrev blev det ingen bloggning igår, men jag var borta exakt hela dan och hade ingen ork att blogga när jag kom hem. 
 
Idag har det inte hänt så mycket, haft match. Den förlorade vi med 10-7 vilket inte var ett rättvist resultat, vi hade ju hela spelet. Surt, nu är det bara att ta nya tag och ladda inför nästa match! Just det fick göra ett mål också, första målet denna säsong, kändes riktigt skönt när bollen gled in i mål, trodde inte att den skulle gå in men det gjorde den. 
 
Fick veta att min lillasyster och pappa har magsjuka/vinterkräksjukan idag och självklart vill Meja komma till mamma, jag vill absolut inte bli smittad och jag kan ju inte fara till pappa så jag rymmer iväg till Ersmark i några dagar. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra mig mot Ersmark. Hare!

tattos!

Hallå! 
 
Ja nu känner jag mig lite besviken. Jag skulle fara till Åre med David vecka 9 och praoa på åres största hotell vilket inte skulle vara helt fel, men nu hittar vi inget boende så det blir ingenting, sad face.
Istället så blir det nog kittelfjäll, men nu ska jag inte dra några slutsatser innan jag fått något svar. 
 
Min dag har varit helt okej ändå. När jag kommer till skolan kvart i 9 så får vi veta att vi bytt grupper så att vi som började tidigt förut börjar senare nu så jag började egentligen 5 över 9, snacka om irriterad. Då satt jag där på en bänk och gjorde inte så mycket alls. Trött som tusan! 
 
Igår hade jag match också, och det blev en vinst! Snacka om skönt, jag fick dock inte spela hela matchen men glad är jag ändå! Vi behövde verkligen den här vinsten! 
 
Nu väntar jag på att Olivia ska komma och sedan far vi på stan och kollar på bio. 
Imorgon så far jag på ikea så det blir nog ingen bra uppdatering, det har det inte varit hittils men ändå. 
 
INSPERATION
vill verkligen göra en tatuering på fingret, otroligt snyggt! 
 

Unforgettable

Hallå där! 
Tog ut en riktig sovmorgon idag. Kände att det behövdes! Sen har jag faktiskt varit rätt så effektiv resten av dagen. varierade mellan städning och plugg mellan 12 och 16. Nu har jag fått bort lite plugg också, vilket känns väldigt skönt. Vid halv fem for jag iväg och dömde och kom hem vid halv åtta då städade jag det sista och sedan har jag sett på film tills nu. Så jag ska krypa ner i sängen och sova! 
Hare!

19 Januari 2013

Jag känner att jag inte lägger ner så mycket tid på min blogg just nu men det får ni helt enkelt leva med. 
Nu lär det bli ännu mindre eftersom att det är klart med mitt jobb och jag börjar redan på Tisdag om allt går som planerat. Och sen är det mycket i skolan och ska försöka lägga ner så mycket tid som möjligt på den. 
Och nu när jag har fått ett jobb har jag bestämt mig för att göra ett sparkonto där jag kommer spara ungefär 1000:- månaden. Och om två år så hade jag tänkt att fara utomlands med min familj. Om då allt går som planerat. 
 
Igår valde jag till gymnasiet. Kan säga att jag har beslutångest nå in i bomben. Jag har varit så säker hela tiden att jag ska gå frisör och flytta till USA osv. Men igår precis innan jag skulle välja så kollar jag igenom tidningen om linjerna från Lilja och faller för hotell- och turismprogramet. (Jag har varit inne på den linjen förut också men jag har inte velat gå den pga av att den är i Vännes och att jag har varit så säker på frisör). Men iallafall när jag satt där och valde så hade jag sådan beslutsångest, skulle jag välja frisör eller hotell- och turism som första? Blev helt galen. Jag valde tillslut frisör som första och jag har tänkt på det ända sen dess. Jag kan säga att jag inte är 100% säker ännu men det lutar mot frisör. 
 
Dagen bestått av Innebandy. For först iväg på Vildmanna och dömde, sedan vid 16 for jag på Ersäng med Lina och kollade på div2:s match, de vann med 16-2. Efter det skulle jag fara iväg till Ersmark så jag kollade busstiderna och allt och jag såg att bussen skulle gå 17.59 från stan men så var det ju inte. Så när jag står där i centrum  och väntar på bussen så kollar jag på busstabellen i kuren och ja, självklart gick inte bussen 59 från stan utan 21. När jag upptäcker detta så är klockan 10 över och det är inte lönt att gå hem. Jag som nästan är sönder frusen börjar vandra mot nästa hållplats för att ha något att göra. Får upp lite värme och sedan står jag yttligare 10 minuter där och väntar på bussen. När bussen äntligen kommer så är jag sönder frusen. Får upp värmen och när jag kliver av måste jag gå yttligare för att komma till min moster. Men när jag äntligen är inne i värmen så bjöds det på god mat. Min kväll blev rätt så bra ändå.  
 
Imorgon ska jag städa upp på mitt rum och försöka hinna med att göra en ritning hur jag vill ha rummet. Jag ska nämligen göra om det. Finally! Ska även försöka hinna med lite plugg. Mitt engelska projekt försvann ju så jag måste göra om det och sen kanske lite till svenskan. Och vid 17-tiden far jag dömer yttligare två matcher. Pengarna rullar in nu. YAAAY! Pengar= Lycklig tjej! 
 
Blev lite mer än jag trott men om ni orkat läsa igenom detta är ni bäst! 
Ska sätta på en film och sedan krypa ner i sängen och ta en rejäl sovmorgon imorgon, känner att det behövs! 

JTR<3

 
så otroligt bra dom äär! 

Rubriker suger

Halloj! 
Vet att det inte varit den bästa uppdateringen här på bloggen och det ber jag om ursäkt för. Jag måste skärpa mig nu. 
Iallafall, skolan började ju i tisdags och det första vi fick var läxa, kul jao. Var dock hemma både i onsdag och idag. 
Idag får vi börja välja till gymnasiet också. Hade helt glömt bort det och kom på det när jag gick hit till pappa. 
Har inte så mycket mer att skriva. 
Hare! 

3 Januari 2013

Hallå! 
 
Idag har jag varit ner på stan, känner att jag har varit mycket där på slutet. Jag fick med mig en väska och ett capo till gitarren. Efter mamma hade varit och fixat sina naglar så for vi ut till några kompisar i Obbola och kollade på deras nya hus. 
Tränade även min första träning på jag vet inte hur länge, två veckor kanske, och självklart så skulle den bestå av nästan bara fys. Och det var väl att ta i men halva träningen kanske det var fys. 
 
Imorgon så börjar sm så jag och Amanda ska fara till Gammlia för att kolla på västerbottens P15 som spelar 14 och sedan kolla på F15 som spelar direkt efter. Sen drar jag mig mot Vildmanna för att jobba, där kommer jag spendera min torsdagskväll. Roligt värre. Får se hur min uppdatering blir imorgon, den lär väl vara sisådär men ska försöka hinna med ett inlägg iallafall.
Hare!
 

the new year!

Ja! Då var 2012 över och jag välkommnar 2013. 
2012 kortfattat då, ehm, det har varit mycket skratt, träffat nya kompisar, men även gråt och jag har skaffat många minnen, vissa som jag aldrig kommer glömma. 2012 har varit ett härligt år men nu säger jag adjö och hoppas att 2013 blir ännu bättre! 
 
Själv firade nyår i Ersmark med mina kusiner och sedan träffade jag även Max och David ett tag. Mycket skratt, spel, härligt umgänge och självklart god mat. 
 
Nu ska jag klä på mig och sedan börja dra mig hemmåt för att sedan få främmade. 
Hare!