inventera på willys..

Halloj! 
Får bli ett snabbt inlägg nu. Dagen har väl varit rätt okej, bättre än dom tidigare dagarna så det går väl frammåt.
Efter skolan så har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag råkade somna och vaknade vid 4 och då var det bara att börja med maten. Och ja det gick ju inte sådär jätte bra kan jag ju säga. Skulle göra pannkakor men smeten var inte riktigt på min sida så ingen pannkaka var typ hel.. 
 
Nu ska jag snart fara iväg på willys och inventera affären.. Vilket betyder att jag ska räkna varenda sak i hela affären. Fast nu är vi ett två lag så får hoppas på att det går snabbt. 
Men nu ska jag kila iväg. See ya!

helt förvirrad..

Hej! 
Min upd kommer vara lite si sådär nu ett tag eftersom att jag måste ta tag i mitt liv och göra något åt det. För det här funkar inte längre. Jag måste få svar på mina frågor jag har och sedan får ta tag i mina känslor och allt som snurrar runt i mitt huvud. Hur kan det bli så kompliserat? Vill bara vara liten igen, när inga problem fanns. 
 
Nu har jag precis kommit in genom dörren. Nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar så jag passar på att skriva ett litet inlägg. 
 
Min dag har varit precis som igår fast nu är jag helt förvirrad och jag vet inte lägre saker och ting som jag egentligen borde veta. 
Och nu har verkligen skolan börjat dessutom, läxorna och proven börjar ramla in ett efter ett och nu måste jag verkligen ta tag i detta. Ska försöka stänga ut alla problem och bara fokusera på skolan. 
 

livet suger..

Hej! 
Upd har varit lite si sådär idag. Har inte min bästa vecka och livet är lite upp och ner just nu. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera mina känslor. När jag var som lyckligast så vändes allt upp och ner och det blev bara sämre och sämre, jag vet inte om det kan bli sämre just nu. Känns som att jag är på lägsta punkten och kan inte ta mig upp. Life goes on och det finns inte så mycket jag kan göra åt det. 
 
Dagen har varit allt mellan skit och skit. När jag kom hem så somnade jag, vaknade upp vid 18 och då var det bara att byta om och fara iväg på träning. Träningen gick skit som allt annat idag. Har typ inga andra kommentarer om dagen än att den har varit skit! 
 
Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan sova typ. Fick reda på att vi inte har någon musik imorgon så har sovmorgon till 9.20 vilket jag tackar för. 
 

livet vänds upp och ner och jag vill bara ligga ner och gråta.

Hellu. 
Läns gick rätt bra, tror dock inte att jag kommer komma vidare men jag ser väl. 
 
När jag kom hem så räddade josse min dag och följde med på en promis runt på Ersboda och vi snackade om allt mellan kärlek och hat. Det behövdes verkligen. Fast ja den slutade ju inte lika bra som jag hoppats. 
 
Nu sitter jag på mitt rum och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Känner både ilska, ledsamhet och kärlek. Vill bara krypa ner i sängen. Bara ligga där och inte tänka på något. Försvinna från alla tankar som går runt i mitt huvud just nu. Varför ska det vara så svårt, kan någon berätta det för mig.
 
Nu ska jag sova och sen hoppas på en bättre dag imorgon. Godnatt! 
 

kalle är ett tattarbarn..

Tjabaa! 
Bäst rubrik jag vet. Har dock inget med inlägget och göra.
Dagen har varit helt ok. Slutade vid 14 vilket var riktigt skönt. 
 
Nu sitter jag och snackar med josse på skype. Har faktiskt inte gjort det på ett tag. Vi har iag riktigt trevligt. 
Ska snart byta om för läns. Är taggad för en gångs skull. Sen får jag se vad som händer om jag fara och kollar på damernas match eller vad jag gör. See ya!
 

är man bra så är man!

Hej! 
Dagen slutade ju inte som jag trott. Hade tänkt att fara iväg på träning men icket så. Fick veta 30 min innan träningen att den var på campus och då hade jag fortfarande inte hämtat min saker hos pappa. Men sen när jag väl fick tag på pappa så hade han varit och lämnat sakerna ändå..
Aja, slutade med att jag hjälpte mamma att fixa den nya tv:n, känns ganska bra att jag aldrig startat upp en tv fixat kanaler och sånt och sen är det två i samma rum som deremot har gjort det ändå klarar jag det. Så kung man är! 
 
Efter det har jag typ bara suttit vid datorn och slappat. Bestämde även med Max att vi ska ut och springa någon dag. Det kommer ju inte sluta bra. Har världens sämsta kondition. Skäms typ.. 
Har faktiskt kollat runt lite och har hittat mycket nytt som jag vill ha! GE MIG PENGAR! Det finns några måsten som jag måste fixa så snabbt som möjligt så om någon skulle vilja följa på stan någon dag i helgen så hör av er! 
 
Men nu ska jag sova så jag orkar med skolan och läns tomorrow. See ya!
Att en person kan göra sådan skillnad. Från att må som sämst till att må som bäst. LOVE MY LIFE!

Min lillasyster kan inte hålla en hemlighet för sig själv..

Hallu!
Dagen har varit helt okej. Tills nu då när min pappa ej har kommit med grejorna och jag har träning om 50 min..+ att min lilla syster kan inte hålla vissa saker för sig själv.. så less man blir!!
Men nu ska jag skynda mig och byta om och sen cykla mot pappa innan träningen.
Hej hopp gummi snopp!

hem från storuman med 3p!

Hej! 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig upd idag. Men jag har varit borta sedan 11 idag. Hade tänkt och blogga på vägen till storuman men det glömde jag såklart bort. Jag hade i alla fall en riktigt rolig resa. Satt med underbara människor och pratade om allt och inget och körde några töntiga namnlekar. Matchen slutade 4-1 och vi kom hem med 3 fin fina poäng vilket betyder att vi ligger 3:a i serien. Och ja det spårade ju lite på vägen hem när man hade en viss Lina Åström där bak som var full på pepsi, slutade med att hon satt och snackade om en björn som våldtog en polisman..
Har även spöregnat hela dagen för oss idag. Och ja såklart hade man inga regnkläder med sig, så när man väl kommer till Ersboda får man cykla i spöregn hem. 
 
Igår spenderade jag dagen med Linnea och några fler. Vi var ute och gick runt på Ersboda. Gick från västra till östra till västra till östra och sen till västra igen. Sådant liv man kan ha alltså. När vi kom hem såg vi film och käkade munkar. Eller jag somnade medans Linnea låg vaken och såg klart filmerna. 
Kändes lite konstigt idag när jag skulle fara. Linnea var kvar medans jag fick fara. Det brukar ju vara tvärtom. Hon hade i alla fall varit gullig och städat undan lite grann när jag kom hem.
 
Nu är det bara ladda om för andra veckan i skolan. TAGGA TAGGA TAGGA eller hur var det? 
Nu ska jag sluta babla ni pallade säkert inte läsa hit ändå men grattis till er som gjorde det. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag sätter på en film och kryper ner i sängen. 
 
Love u!<3
 

helg!

Hej! 
Roligt att man vaknar vid sju på en lördag.. 
 
Läns var faktiskt roligare än jag trott. Fick dock hoppa av på slutet pga av min mage vilket sög. Men har en till chans på tisdag så då får jag hoppas på att det går bättre! 
 
Idag kommer Linnea hit. Får se vad vi hittar på för skoj! Skulle egentligen fara och fira min kusin och käka kräftor men ingen annan i min familj skulle fara och då blev det annat planerat. 
Linnea kommer hit vis lunch så måste ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag innan hon kommer. 
Jag ser ju ut som jag gör.. men de bjud jag på! GRATTIS KUSSE!<3

läns= inte taggad

Halloj! 
Känner mig inte så jätte taggat på läns ikväll. Känns bara drygt om jag ska vara ärlig. Mår illa, är trött och jag har inte varit speciellt taggad på läns överhuvudtaget. Hoppas det kommer gå fort. Har i alla fall hamnat i en grupp där det bara är jag och Olivia i. Kändes faktiskt lite skönt. Och sen är ju Linnea i min grupp också. Blir skoj! 
 
Nu sitter jag och skypar med josse, även kallad justin bieber och jossiboiii. Riktikt trevlig är det! 
 
Imorgon så kommer Linnea hit. Fett taggad jao. Blogger mer sen eller imorgon. See ya! 
 
Sometimes I just want to telll you everything: How i feel about you, how much you mean to me and how much i care about you. 
 

magkatarr

Hej! 
Sorry att jag inte bloggat tidigare idag men hade typ inget att skriva.
Slutade vid två idag, riktigt skönt. Kommer sluta denna tid på Tisdagar hädan efter för er som ville veta.
 
Har typ precis kommit hem från träningen. Kunde inte vara med så jag fick hoppa av idag också. Jag har typ fått magkatarr så jag måste fara och kolla upp det. Hoppas att jag kan vara med på läns imorgon, fortsätter det såhär så kommer jag förmodligen inte kunna vara med men får hoppas på det bästa.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Är så sjukt trött.. 
 
 

Dagens outfit

Hej! Tänkte visa dagens outfit. Var ett tag sedan jag gjorde det. Ni får säga till om ni vill att jag ska fortsätta med det.

Kofta- hm
T-shirt- only
Jeans- Gina
Armband- glitter


har inget att skiva..

Tjolololo! 
Sitter och snackar med josse på skajp och smsar. Riktigt roligt. 
Dagen har varit rätt okej. Hände lite saker, bara bra saker. Är så glad just nu, sitter och ler för mig själv och känns som ingenting kan få mig på dåligt humör. Love my life right now. 
 
Ikväll blir det träning. Innebandy denna gång. På Fredag är det läns jue. Vet ej hur det kommer gå med kommer förmodligen inte gå vidare. Finns så många duktiga spelare. 
 
Nu ska jag vara lite social med Josse. Byee. 
 

värt inlägg, iknow..

Hej! 
Sitter och skypar med Josse just nu, som jag har gjort i 3½ timme, liv jag vet.  Har även hunnit vara ute och spela lite fotboll med min lillasyster och hennes kompis. Jag ägde ut dom. Hehe kanske inte så konstigt men.
 
Har ingenting å skriva så ja bjud på en bild på josse! 

mästarnas mästare..

Hej! 
Har precis kommit hem från skolan. Dagen var väl rätt okej ändå. Vi hade ju avdelningsdagen och det var mästarnas mästare, va typ samma sak som förra året. Min grupp kom typ sist. Haha vi sög.. 
Imorgon börjar vi efter schemat, så jobbigt! Är redan less på skolan och den har knappt börjat. Hur roligt känns det?
 
Egentligen skulle vi ha innebandy träning ikväll med den blev ändrad till imorgon vilket kändes jätte skönt. Så nu blir det att hitta på något annat, om någon skulle vilja hitta på något är det bara att höra av sig. 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av oth. Byee.
 

its cold outside

Hej! 
Kom typ nyss hem, eller ja det var ett tag sedan men. Träningen gick hyfsat. Det är så sjukt kallt ute nu, herregud nu är sommarvärmen över! Kändes som det var typ minus grader. Måste typ börja använda underställ. 
Efter eller under träningen så var det match så jag och josse stannade kvar och såg på den ett tag och på vägen hem var vi så löjliga att vi började cykla på bakhjulet. Det gick i alla fall sämst för ingen av oss klarade det, så duktiga som vi är. Hehe.
 
Värt inlägg jag vet.. Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och se något avsnitt av oth innan jag ska sova. 
ful osv..

Träning

Next up: träning!


Första skoldagen

Hej! 
Då var första skoldagen avklarad. Härlig dag med mycke skratt osv.. Imorgon ska vi ha någon dag med hela avdelningen, inte taggat. Skulle typ ha mästarnas mästare eller något liknande. Fick även veta att vi kommer ha 13 nationella prov!! Det är fler än dom tidigare klasserna har haft. Vi är typ försökskaniner.. Roligt.
 
Trodde faktiskt att jag skulle ha mer att skriva men det har jag tyvärr inte. 
Nu vill Meja ha hjälp med något så ska kolla vad hon vill. See ya.
 
 
 

härligt!

Halloj! 
Matchen slutade 7-0 till oss. Dock kändes det som att blev typ 4-0, vet inte hur jag kan ha missat alla mål. Själv spelade man som en kossa och ingenting gick som jag ville. Typ sämsta matchen i år, har typ aldrig spelat så dåligt. SÅ JÄVLA SÄMST! Mina teammates gjorde däremot en ruggit bra match. 
 
Nu ropar mamma och vill ha hjälp med maten så ska gå ner och hjälpa henne. Sedan ska jag ta ett långt och skönt bad, ska typ ha spakväll eller något liknande ikväll innan helvetet börjar och efter det blir de o soova! Är så sjukt trött skulle typ kunna somna nu. 
 
so truuee! händer alltid mig..

SKOLAN BÖRJAR IMORGON!!!

Hej! 
Imorgon börjar förfasiken skolan!! Herregud, vars har hela sommarlovet tagit vägen? Jag har typ gjort två saker under hela sommaren, det är ju inte bra! Har knappt badat något och sommaren har inte kännts som sommar. Det har varit uselt väder denna sommar. 
 
Min kväll igår slutade inte som jag trott, slutade med att jag låg och smsade med kalle till klockan två! och det var  inte speciellt bra. Har fortfarande inte vänt tillbaka på dygnet.. Nu måste jag skärpa mig. Får bli en tidig kväll ikväll. 
 
Mamma kom in och väckte mig vid tio och då var det bara att sätta igång och baka. Nu efter ett bra tag så är man klar med kakan. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mejas kompis ville ha hjälp med en blogg så kanske hjälper henne medans hon är här. Jag får se vad jag hitt på. 
Har fått bilderna av Amanda sen vi var ute och fotade så förhoppningsvis kommer det en bild i varje inlägg. 
what doesn´t  kill me makes me stronger. 

cockpit

Hejsan! 
Filmen var ganska bra. Kanske mer en film för vuxna men den var inte dålig. 
Innan så for vi och käkade grekiskt på costas. Riktigt gott och riktigt mätt blev man! 
Nu ska jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt av oth. 
 
Bjuder på tre bilder från idag. 
 vadå sur?

umelagun och bio

Hej! 
Min kära lillasyster kom in kl 9 i morse och skrek att jag skulle upp och om jag skulle med på umelagun. Inte det roligaste sättet att bli väckt på. Jag funderade på att inte fara med bestämde mig till slut att följa med i alla fall. Drog med mig Olivia och Lova dit också. Blev mycket bad, sol och lite regn. Blev en lyckad dag! 
 
Nu ska en trött Nora hoppa in i duschen och sedan göra mig i ordning inför kvällen. 
Jag och Olivia drar oss mot stan vid sju och käkar och sedan bio. Bestämde oss för att se cockpit. Får hoppas på att den är bra. 
Stör mig så mycket på folk som tror att bara för att jag känner deras kompis så är det okej att skrika efter mig.

stugan och stockholm bilder!

Tjaba tjena! 
Min kväll har spenderats med Olivia. Jag har typ inte varit med henne på hela sommarn! Vi gick i alla fall runt på Ersboda och snackade om allt och inget. Trevligt var det! 
 
Imorgon vet jag inte hur dagen blir riktigt. På kvällen så jag jag och Olivia ner på stan för att käka och sedan går vi på bio. Blir trevligt. 
 
Jag skulle få bilder av Amanda sedan vi var ute och fotade men det har jag inte fått. Istället kan ni få lite bilder från stockholm och stugan! Enjoy.
 
Stugan:
 
                
 
Fiskon<3 man ser inte så jätte bra på den näst sista bilden men det som är i vattnet är i alla fall en bäver.
 
             
 
 
         
 
 
        
 
 
Stockholm:
 
             
 
 
             
Hovstallet är där kungafamiljen har sina hästar! 
 
           
 
 
              
 
 
 
Så har min sommar sett ut+ fotboll. 
 
 

måste vända tillbaka på dygnet!!

Hejsan! Jag har precis kommit in genom dörren. Blev väckt av en viss Meja vid 10 som hade väldigt bråttom. Vi skulle fara till Lisa idag så ja det var bara att hoppa upp ur sängen och göra sig i ordning. Vid 11 så tog vi oss iväg och jag skulle snabbt slänga soporna och bad Meja hålla upp dörren. Jag slängde soporna och vi cyklade iväg. Och självklart så sitter nycklarna kvar i dörren.. Jag kom på det efter några minuters cykling, ja då var det ju bara att vända. Tack och lov så satt nycklarna kvar i dörren. När vi började närma oss marieberg så höll vi på vira bort oss helt! jag och vägar är inte bästa kompisar. Vi hittade tillslut fram!
Som sagt har spenderat halva dagen hos Lisa där vi bakade, pysslade och fikade. Jag var dock tvungen att fara hem tidigt eftersom att jag har lite saker att göra. 
Nu ska jag byta om till målar kläder, käka något och sedan fortsätta och måla utemöblerna. 
 

jag har inget liv tjalalallala

Jag har äckligt tråkigt så jag svarar på lite frågor. Hoppas ni får svar på något intressant.

Hur bor du? öhh?
Brukar du komma i tid? alltid! 
Hur lång är du? 163 korta cm typ.
Kan du laga mat? jajjemen!
Vad jobbar du med/ pluggar du? jag ska börja 9an.
Vad har du på dig just nu? en t-shirt
Har du någon fobi? spindlar..
Hade du en bra kväll igår? jajjemen
Vilket är ditt senaste inköp? ett par blåa jeans 
Din favoritdryck på morgonen? en tropisk juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån? mamma
Har du sovit i din egen säng inatt? jajjebox
Vad hade du sönder senast? en hårsnodd..
Vem snackade du med senast? min lillasyster
Varm favoritdricka? varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig? vatten
Alkoholhaltig favoritdricka? ingen, alkohol smakar bläää
När gjorde du senast något riktigt dumt? i dont know
Saknar du någon just nu? JAA!! 
Vad ska man göra för att få dig irriterad? jag vet inte
Någon jag stör mig på? ingen typ
Intressen? fotboll, innebandy
senaste person du kramade? hmm, min lillasyster tror jag
Senaste person du ringde? mamma
Senaste person som ringde dig? mamma
Vad drack du senast? vatten
Vill du ha barn? det tror jag
Längtar du till din nästa födelsedag? ja!
Har rakat dina ben någon gång? yes
Är du sugen på något nu? 
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? 0
Använder du hudkräm? ibland
Attraheras du av män med skägg? nää
Micro-pop eller poppa själv? micro-pop
Brukar du baka? all the time.. 
Röstade du i det senaste valet? för ung
Är du nöjd med ditt liv som det är nu? typ
Vilken låt lyssnade du senast på? as long as you love me- justin bieber
Har någon annan sovit i din säng inatt? nope 
Vad tycker du är äckligt? i dont know 
Har du pengar på mobilen? har abonnemang.
Hur gammal är du om fem år? 19
Vilken var den senaste film du sett? sidney white tror jag
Hur löd ditt senaste sms och till vem? hej<3, det skulle du allt vilja veta!
Var är dagens planer? dagen är slut så sooooova!
Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
När såg du senast din mamma? någon timme sedan
Vilken ögonfärg har du? blue
När vaknade du idag? vid 11
Har du någon gång hittat en katt? nope
Vilken är din favoritplats? stugan
Vilken plats föredrar du minst? skolan..
Var tror du att du befinner dig om tio år? jag vet inte riktigt
Vad skrämde dig som barn? vet inte
Vem fick dig att skratta senast? josse eller kalle
Är du för ung för att äga vinylskivor? ja!
Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
Sover du med eller utan kläder på dig? i en t-shirt
Hur många kuddar har du i sängen? 3 hos pappa och 2 hos mammi
Hur många landskap har du bott i?  1
Har du någon gång spytt på fyllan? nejnejnej
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor
Är du social? alltid!
Vilken är din favoritglass? piggelin
Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa, spara tills jag flyttar hemifrån och mycket mer!
Tycker du om Kinamat? nja
Tycker du om kaffe? nää
Vad dricker du till frukost? vatten eller juice
Sover du på någon särskild sida? har inte tänkt på det
Kan du spela poker? typ
Tycker du om att mysa? jajjemen
Är du en beroendemänniska? nej
Känner du någon med samma födelsedag som din? nope
Kan du några andra språk än svenska? engelska och lite tyska
Har du någonsin åkt ambulans? nope 
Föredrar du havet eller en pool? pool
Vad spenderar du helst pengar på? kläder
Äger du dyra smycken? nope 
Vad var det senaste du stoppade i munnen? paprika 
Vem är den roligaste människan du känner? vet inte
Välj ett ärr på din kropp? på mitt pekfinger
Vad har du för ringsignal? någon iphone signal
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? typ inte 
Flirtar du mycket? 
Vart togs din profilbild för din blogg? om du menar headern så togs den på min gamla skola 
Kan du byta olja på bilen? nej
Har du fått fortkörningsböter? nej 
Vilken var den senaste bok du läste? tillsammans tredje boken, läser den nu
Läser du dagstidningen? ibland
Prenumererar du på någon veckotidning? nope
Dansar du i bilen? nej
Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix fm?
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vet inte 
När var du i kyrkan senast? mammas kusins mammas begravning
Vilka personer utmanar du? dont know

möblerat om..

Hej! Vet att jag skrev att jag inte skulle blogga för ens skolan börjar. Men nu skiter jag i det. Fick helt enkelt lust att blogga lite grann så nu får ni ett inlägg och förhoppningsvis kommer det fler innan skolstarten. 
Är lite sådär över skolstarten. Nu är det sista året på Ersäng och vi är äldst på skolan. Är lite taggad fast ändå kommer det bli jobbigt. Måste bättra mina betyg för att komma in på linjen jag vill gå och nu är det nationella som gäller. 
 
Min dag har varit bra. Vaknade kring 11, klev upp och mitt rum såg ut som ett bombnedslag! Bestämde mig i alla fall för att städa ihop på rummet, när jag nästan städat klart så kom jag på ideén att möblera om. Så jag flyttade runt lite grann och blev faktiskt nöjd med resultatet. 
Vid halv 3-3 tiden så mötte jag upp josse och kalle. Vi gick runt på Ersboda och gjorde inte så mycket. 
Nu sitter jag och käkar middag och ska snart kila iväg på träning. 
 

Tack mandiiis!

Hejsan! 
Nu är bloggen fixad, ett stort tack till Amanda som har hjälpt mig. 
 
Jag kommer fortsätta med min paus tills skolan börjar. Hoppas ni står ut. 
Byee bitches!

Sorry för usel upd.

Hej! Jag hade totalt glömt bort bloggen. Förlåt! Har hänt jätte mycket på senaste tiden. Kom hem från Stockholm på torsdagen då även Umeå Fotbollsfestival började. Mitt lag kom tvåa i våran klass. Jag dömde även lite matcher. 
I Tisdags hade jag match. Sämsta matchen på länge! Jag vet inte hur jag lyckades men jag skadade mig i höften. Igår följde jag med Amanda till Övik och shoppade. Fick med mig lite nya saker hem. Efter det så for vi på match som slutade 2-2. Själv fick jag hoppa av lite innan halvlek pga höften.
Och idag var det första innebandyträningen och jag kunde inte vara med. 
Måste fixa ny header snart också. Nu blev det jobbigt. Funderar på att ta en bloggpaus tills skolan börjar då blir allt nytt. En ny början helt enkelt. Samma blogg, samma person, bara ny insperation och en ny början.
Nu ska jag lägga mig och läsa min underbara bok och kolla lite på OS. Byee