GRATTIS TILL MIG!

Halloj! 
Orkar inte skriva så mycket nu men dagen har bestått av bakning typ. Innan middagen så gick jag och Meja iväg till Godishuset och köpte lite karra. Efter maten så bakade jag min efterlängtade tårta! 
 
Och nu så är klockan över tolv vilket betyder att jag fyller år idag. Så grattis till mig! 
15 år, känns inte som det! 
Nu ska jag lägga mig och se på film.
Hare!

The City

Hallo! 
Ligger som vanligt i sängen och bara latar mig och ser på gossip girl. Har fasnat för en ny serie nu, vilket inte känns så bra! Tar upp all min tid.
 
Idag for jag ner på stan med Olivia, fick med mig 3 tröjor hem. När Olivia for så mötte jag upp Amanda och vi gick och käkade innan vi tog bussen till IKSU för att se F97 mot 96 (västerbottens länslag). Träffade Linnea där, henne har jag inte sett på ett tag. Vi bestämde att vi skulle ses snart och vi ska förmodligen även fira nyår tillsammans. 
Nu ska jag gå ner och äta något. 
Hare.

Im back!

Hej! 
Jag vet att jag sa att jag skulle bli bättre på att blogga men det blev ingen förbättring. Nu ska jag verkligen skärpa mig. Har fixat en ny header, som troligen kommer att bytas snart men kände att jag ville ändra lite på bloggen innan jag började blogga igen. 
 
Min julafton har varit underbar! Släkten och min syster, hennes pojkvän och deras kompis från nya zeeland var även här, det var riktigt roligt! Fick en moppe i julklapp och massa annat också men orkar inte rabbla upp allt!
 
Var iväg på stan ett tag idag, bytte ett par skor jag fått i julklapp+ att jag fick med mig en tröja hem! Skulle även träna idag men den blev inställd så istället latade jag mig framför datorn. Imorgon far jag till mamma igen och nu blir jag där ett tag iallafall! 
Hare!
 

Dag 15. En bild på mig förra året och en bild på mig nu.

Förra året
Nu
 

Lucia, lucia välkommen till oss nu!

Hej! 
Det har varit jätte dålig uppdatering senaste veckan. Har dels varit plugg som satt stopp och sen träningar och sånt. Idag blev i alla fall det sista provet innan jul skrivet. Nu är det bara ett läxförhör kvar sedan blir det JULLOV! Det är så efterlängtat, jag är så sjukt less på skolan just nu. Jag bryr mig typ inte om jag inte klarar ett prov och i vanliga fall så hatar jag att inte klara ett prov, så less är jag. Orkar knappt gå till skolan.  
Idag är det ju lucia också och jag var med i lucia tåget detta år. Det gick bra ändå, jag har ju varit jätte förkyld de senaste veckorna och det är lite bättre nu men min röst var ju inte helt bra så det lät ju lite si sådär från mig men aja. Tror aldrig att jag varit på skolan så tidigt som jag var idag. Redan klockan sju var jag där, kändes inte rätt kan jag säga. 
 
De sista praodagarna var iallafall otroligt sköna, gjorde ingenting speciellt förutom på fredagen när Amanda kom till salongen och fixade hennes hår. Blev riktigt nöjd med resultatet.
I helgen blir det julbak och innebandy för fulla muggar. Pengar bara strömmar in just nu, men det är bra för då blir det mycket julklappar! 
Nu ska jag hoppa i sängen och sedan får jag se vad morgondagen har att erbjuda! Kärlek

Korthårig nu!

Halloj! 
Han inte blogga något igår så jag gjorde två 30 dagar idag istället. Igår så hände det inte så mycket, försökte hinna med lite plugg med så blev det inte. Satt istället vid datorn och sov. Skulle ha farit och kollat på träningen men jag orkade verkligen inte, vaknade 5 minuter innan jag skulle gå och eftersom att förkylningen tar kol på mig så beslöt jag mig för att stanna hemma och sova istället. Jag somnade kring 8 och vaknade 11 och var vaken två timmar i natt. 
Idag så for jag ner på salongen, hade tänkt få med mig en kompis och fara och käka men icket det. Slutade men att jag satt ensam på mc donalds. Idag så fick jag prova på något nytt, nämligen fixa en av frisörernas hår, vilket var jätte roligt. Fick även prova på några uppsättningar på en docka, det gick inte så bra kan jag säga, slutade men att jag gjorde en egen improviserad uppsättning. 
Slutade vid tre, då blev jag upphämtad av pappa som skjutsade mig till Lisa. Där klippte jag mig och färgade håret. Nu är det kort och mörkt. Visar en bild längre ner. 
Fick även veta att jag fått ett jobb, ska bara gå en kurs sen blir det pengar pengar pengar. Och det är inte vilket jobb som helst utan jag ska få ta hand om min lillebror. Jätte glad, kan inte få ett bättre jobb just nu! 
 
Ojojoj vad jag babblat på nu, hoppas ni orkade läsa allt. See ya! 

Dag 14. saker jag gör vardagligen.

Äter, sminkar mig, plattar/lockar håret, kammar håret, borstar tänderna, går i skolan, tränar, duschar, klär på mig, pratar, sover, är med kompisar, dator, pluggar och innan jag går förlångt så skriver jag inget mer. Men detta är ett ungefär vad jag gör vardagligen. 

Dag 13. Sjukaste dagen i mitt liv.

Hmm.. Jag kan tyvärr inte svara på de flesta frågorna.. Jag kan inte komma på den sjukaste dagen i mitt liv. Men det lär ju bli dagen när jag ska på Justin Biebers konsert! 

Jäkla förkylnings helvete..

Jag har dragit på mig en rejäl förkylning. Tät i näsan, ont i halsen, hosta osv. Som det ser ut just nu blir det ingen träning för mig i veckan vilket suger, istället blir det massa plugg!
I veckan så har vi PRAO och jag befinner mig på Headline. Och på tal om det, om någon tjej med rätt så långt hår skulle vilja komma någon dag i veckan och bli stylad, tvättad hår på osv. så får ni gärna skicka iväg ett sms eller kommentera.
Nu ska jag i alla fall lägga mig och sova. See ya!


Dag 12. I min handväska

Där har jag oftast, börs, dator, skolböcker, nycklar, mobil, finns säkert mer men kan inte komma på för tillfället.


Dag 11. En youtube video jag gillar.

Vilka frågor. Men det måste nog vara denna.
 
 

att sjunka så lågt som du gjorde är inte okej..

Jag orkar inte blogga just nu, allt är skit bra. Har iallafall haft en otroligt härligt kväll med laget och det fick mig på andra tankar för en stund. 

Dag 10. En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Hade ingen bild från idag, men jag har haft den där tröjan och svarta jeans nu på kvällen och tidigare idag har jag gått med mjukiskläder.