Klippt mig!


Klippte mig i måndags, jag anlitade min kusin att göra det och jag blev väldigt nöjd med resultatet! 

Nu ska jag snart fara till läkarn och kolla upp om jag har astma eller inte, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är träning ikväll men sen då? Får se vad som händer. 
Jag håller även på att dra på mig en riktig förkylning, inte speciellt kul. 

Ny Cover!

 

Detta är lycka på hög nivå!!


Yeeees, peeeengar!:D

E.l.f


Beställde precis hem lite smink från elf, längtaaaar! Är så sjukt billigt där! Fick 5 ögonskuggor, en foundation, en blush och 5 olika borstar för 150kr! 

Min dag i bilder!








Tattoos!

Vilken ska jag göra? Help please!!



På denna är de texten "you can only be free when you got nothing to loose".
Texterna ska vara på underarmen! 

Bilder från igår













Kom diiit!!!


Skräckshow 18.00 i dragonskolans aula! 20 kr inträde, LÄTT VÄRT DE! Ni vill inte missa de!

Kan inte fatta de!


O M G! Jordan Jansen följer mig på instagram! Så jäkla coolt!!!!!:D känd i hela världen, what is happening?! Ahhh så coolt!

Jobbjobbjobb!

Hej! Idag har jag fått riktigt mycket gjort! Jag har fått 5 timmars jobb gjort, har tvättat och städat bilen, pluggat och rullat permanent! En fullspäckad dag, nu ligger jag i sängen och ska se ett avsnitt av one tree hill innan jag ska sova! 



Uppe med tuppen!


Varför är jag det på en lördagmorgon? Jo jag ska fara på skolan och hjälpa till med umea fashion week, ska bli kul även om det är väldigt tidigt!

Hello again!


Hej! Har inte bloggat något på ett tag men jag har haft ganska mycket att göra och inte haft tid helt enkelt. Nu ska jag snart börja gå mot tandläkarn, igen... Hatar tandläkarn, typ de värsta som finns!  
Jag har fått min moppebil nu, så jag kan köra, det går inte fort men de är riktigt roligt!  
Idag efter skolan ska jag fara till studio 88 och hjälpa till med någon modevisning av något slag! Kommer bli kul! 
Men nu måste jag göra mig i ordning och sedan fara.

My new baby!




Browniiiie


Halloj! Nu på morgonen så har jag spelat lite gitarr och sen har jag färgat topparna igen eftersom att de blev lite gröna igår. Nu ska jag snart gå till Ersäng och kolla på Thorén. Och ikväll blir det nog att fara till ersmark ett tag! 

Broooown!


Detta jag gjort idag är nämligen att färga håret, brunt! Jag är jätte nöjd!

Taggad på morgondagen!


Vad som händer då får ni se imorgon! 

Majskolvvvvv!


Detta har varit en bra dag, eller iallafall nästan! Har haft en trevlig kväll och har även fått svenskan klar! Orkar inte skriva så mycket mer, har sovmorgon imorgon! Natti!

Long time, no see!

Nu var det någon dag sen jag skrev sist! 
Ja det har väl inte hänt så jätte mycket, träning, skola, plugg och sömn har väl varit mina bästa kompisar de senaste dagarna. Har pluggat matte exakt hela helgen, igår hade jag träning och idag så jag jag pluggat yttligare 4 timmar, har matteprov imorgon och jag tror att jag börjar ha koll på det iallafall. Får hoppas på det bästa! Imorgon blir det skola, plugg och träning... Igen! Har en svenska inlämning som ska in på torsdag och jag har skrivit typ 2 rader, jag vet inte riktigt hur jag ska hinna och dessutom så har jag ju träning också. Ett lycka till, till mig skulle inte vara fel. 

Idag så tror jag inte att jag har gjort något på skolan förutom första lektionen. Efter det hade jag hål från 10 till halv 1 så då gick några från min klass och åt på subway, GOOOOOTTTT! Och sen så hade vi svenska där jag inte gjorde någonting, vilket var väldigt osmart menmen... Slutade 14.10, skön dag kan jag lova! 

Nu ska jag sova! 
Bästa syster!<3