I'm no superman I can't take your hand And fly you anywhere You wanna go

Hej! 
 
Jag som trodde att jag skulle kunna sova igår kväll, så blev det ju inte. Jag var pigg som en mört och kunde absolut inte sova. Istället för att sätta på ett avsnitt av oth så såg jag en film, kom inte ihåg vad den hette men bra var den iallafall. Jag somnade kring halv 4- 4 någongång. 
 
Jag vaknade vid 11, halv 12. Låg kvar i sängen och såg på film till 2 när jag gick ner och fika. 
Nu har jag precis damtorkat mitt rum och ska nog sätta på en film och ta tag i lite saker som måstes få gjort. Farmor kommer hit vid 5 så måste göra mig i ordning innan de och sen måste jag plugga. suck..

I may be an ordinary girl with heart and soul But if you're the one for me Then I'll be your hero

Halloj! 
 
Kvällen slutade med att jag och Johanna hamnade på ug. Olivia kom hit vid 5 halv 6 någon gång, då började vi fixa maten och så, sen kom johanna och vi satt och snackade ett ganska så bra tag, tror klockan blev halv 9 när Olivia gick hem och jag och Johanna for på ug. Där så gjorde vi inte så mycket, spelade uno och snackade. Trevligt var det iallafall. Borde börja men sånt oftare! 
OCH MINA BYXOR GICK SÖNDER IDAG:(:(:(:( mina svarta jeans, hur fan ska jag klara mig nu då.. dödödö! 
 
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, skulle fara och kolla på innebandy men matchen blev inställd så. Farmor kommer iallafall hit på middag, blir trevligt. Just de måste städa också.. 
 
Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av oth och sen sova. 

Sometimes, the person you'd take a bullet for ends up being the one behind the gun.

Halloj! 
 
Gårkvällen spenderades med josse. Vi for till ug och hade riktigt skoj! 
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, fick just en förfrågan att följa med och spela lite golf men jag vet inte om jag orkar. Känner mig fortfarande lite hängig och så.. Får se hur jag gör. 
 
Ikväll är jag ensam hemma så Olivia kommer hit och käkar och sen får vi se vad vi hittar på. 
Har inte klivit upp ur sängen så nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för dagen. See ya! 
 

i said it´s now or never and you took never.

Hej! 
 
For till skolan imorse, jag mådde lite bättre än dom andra dagarna fast det var ändå inte bra. Klarade mig igenom hela dagen och hk-provet gick bättre än förväntat. Sen så tror jag att det var min lärares sista dag idag så vi fick fika sista lektionen. Gött! 
 
När jag kom hem så satte jag mig i arbete på en gång. Städade lite där nere och sen så städade jag mitt rum. Nu saknas det bara att dammtorka, gör det någon annan dag. 
Och ni får se före och efter bilder och för er som inte sätt sen jag gjorde om mitt rum får se det nu också.
Före: 

Efter: 
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av oth och dricka en kopp te!

i know i wasted my time, stupid..

Hej! 
Stannade hemma idag också. Känner mig lite bättre nu så om jag mår bättre ikväll så far jag och kollar på träningen. 
 
Blev ingen pluggning igår. Jag somnade vid 15 sen vaknade jag vid 20. Efter det låg jag bara och såg på oth. 
Så idag måste jag verkligen plugga! Har prov imorgon och hur mycket har jag pluggat? Ingenting. 
 
Aja, hoppa ner i min onepiece och gå ner och kolla om jag får i mig något. See ya! 

See you made mistakes time after time

Hej! 
For iväg till skolan imorse ändå. Jag mådde skit men jag sket i det. Jag gjorde provet som va precis innan lunch och sen klarade jag inte av mer så jag for hem.
 
Nu ligger jag på sängen och ser på oth, är sjukt sugen på mc donalds mat men det lär jag ju aldrig få. vill typ inte ha något annat. Tror jag ska ringa pappa och kolla om han kan vara snäll och fara å köpa åt mig. Aja.. Min dag kommer se ut som följande, oth, plugga lite och ser mer oth. Får se om jag bloggar mer idag eller om jag bloggar imorgon. 

There are no holes in her shoes, But a big hole in her world

 
Halloj! 
 
Förlåt för att jag inte bloggat tidigare men har helt enkelt inte hunnit.
Slutade vid 14 idag, när jag kom hem så somnade jag och sen vaknade jag upp vid 5. När jag skulle kliva upp ur sängen blev jag riktigt yr och var jätte nära på att ramla ihop. Gick ner och käkade och sen pluggade jag lite till provet imorgon. Sedan for jag iväg på träning.
 
Kom hem från träningen för ett tag sedan. Vi var många idag= bra träning. Roligt var det iallafall!
Ligger just nu i sängen och har just druckit ett glas cola. Jag har inte mått så bra den senaste tiden och nu tror jag att jag kommer få magsjuka eller något liknande. Inte kul. Får se om jag far till skolan imorgon eller inte, Beror helt på hur jag mår. 

I know people change and these things happen But I remember how it was back then

Halloj! 
 
Idag är det en bra dag. Är inte längre sur/ irriterad/ ledsen och allt var jag varit den senaste veckan. Allt hände under en natt! Otroligt. Va så sur som man kunde bli igår och nu ler jag bara för mig själv. Men glad är jag för det, jag orkar inte gå runt och va sur längre. 
 
När jag tidigare idag skrev att jag skulle plugga så la jag mig och sov. Smart flicka! Så det blev inget plugg för ens efter maten. 
 
Kvällen har spenderats med Olivia, vi har pluggat, pluggat, pluggat! Nu sitter äntligen allt inne i huvudet och jag känner mig ännu en gång riktigt förbredd för provet och läxförhöret för den delen. 
 
Men nu ska jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt av oth. 

You would, you would if this was a movie Stand in the rain outside 'Til I came out

Halloj! 
 
Känner mig riktigt duktig eller inte.. Jo jag skulle plugga när jag kom hem men har jag gjort det? NEJ! Nu måste jag ta tag i detta. Kan typ ingenting och har prov imorgon. Not good! Istället så gjorde jag nudlar och kollade på oth. Det funkade också. 
 
Dagen har ändå varit skön, haha det har bara börjat men ändå. Har kört baseball för första gången också, det var roligt med svårt! 
Och min telefon har ÄNTLIGEN börjat funka igen. Tacksam för det är jag! Upptäcker nya grejer varje dag på telefonen, de har gjort om så mycket. Ajajaja! Nu ska jag sluta babbla och börja plugga! 

when a heart breaks it don´t break even

Finalmatchen slutade 1-0 till dalen. Matchen var försenad med en timme så när den var klar vare bara att traska vidare till mamma och sedan till mesosten för avslutningen.
Kvällen var riktigt trevlig. Fick mig på andra tankar för ett tag! Den bestod av mat, prisutdelning och mycket skratt. Jag fick med mig ett presentkort på 165kr hem och massa godis. Inte fel! 
 
Nu har jag hunnit plugga lite granna och kanske möjligt vis fått in lite i hjärnan också. 
Imorgon slutar vi halv 12 vilket känns skönt. Resten av dagen kommer att bestå av pluggning i högsta hugg!
Nä men nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. See ya! 
 

they say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding

Hej! 
 
Kom nyss hem från matchen, den slutade 2-0 till Erboda! Så jag ska fara och kolla på deras final också som börjar 4. Kom igen nu tjejor! 
 
Just det min mobil funkar fortfarande inte! Eller jag får era sms men typ 100 år senare så skriv på viber eller kik om ni vill något. 
 
Nu ska jag ta tag i mina läxor och prov som jag måste plugga till, hade tänkt att baka men vi hade inte grejor till det så får bli någon annan gång. Intressant jag vet.. Aja, skriver mer ikväll! 

his best days will be some of my worst

Hej! 
 
Min lördagkväll blev precis som dom andra den senaste månaden. Eller nja inte precis men de senaste två veckorna, utanför Ersäng och sura.. Förlåt för alla som va med mig idag men jag har en piss vecka och inget går som jag vill. Det har gått en hel jävla vecka och det har bara hänt dåliga saker, varje dag dessutom. I EN HEL JÄVLA VECKA! Aja.. 
Uppdaterande min telefon idag också och nu är det helt fucked up så om jag inte svarar på sms är det för att jag inte har fått dom. 
 
Fick ett sms av min moster som skrev att 99orna hade vunnit sin match och de spelar imorgon på sporthushallen så ska gå och se på den. Sen ska jag försöka tränga in lite plugg innan jag far på fotbollsavslutningen. 
 
Men nu ska jag käka en munk och sen sova.. så sjukt trött efter igår och idag. Kunde inte somna igårkväll heller så jag har inte fått så många timmars sömn. Aja! See ya! 

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me

smile in front of your haters, they hate it.

going back to the corner where i first saw you

Hej! 
 
Nu har jag precis stigit upp. Ska snart byta om och göra min i ordning. Jag ska nämligen döma 3 matcher nu på morgonen och det fick jag veta igår kväll. Men det blir bra, tjänar man lite pengar också!
 
Gårkvällen blev inte riktigt som jag tänkt, for först till josse och sen for vi till Ersäng där vi träffade Olivia och Clara. Vi kollade på innebandy och sen gick vi in på UG ett tag och spelade uno, trevligt trevligt. Och sen for Olivia och Clara hem. Och efter det gick vi ut och träffade kalle och nisse, så va vi med de ett tag och sen så hamnade vi tillbaka på Ersäng och sen när jag skulle hem blev det kaooos! Jag orkar inte gå in på det.. 
 
Men nu ska jag göra mig i ordning och sen gå över till sporthus. See ya!

i´m not broke, in just a broken hearted girl.

 

how can i move on when i´m in love with you?

Hej! 
 
Nu är jag hos pappa igen och kommer vara här i helgen. Fick ett jättebra välkomnande av min lillasyster när jag kom hit. DU SKA INTE SÄGA NÅGOT!! DU BOR INTE HÄR! 
Och just nu tar jag mig typ ingenstans för att min jävla cykel har gått sönder.. Och det är ju innebandy cup i helgen och alla bra matcher är ju inne i stan. Bra tajming eller inte. Min vecka har seriöst varit den sämsta någonsin! Har bara hänt dåliga saker varje dag, ingenting bra typ! Hoppas att min helg blir bättre. 
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska nog vara med josse och vi ska förmodligen på ug, annars få vi se vad vi hittar på. 
 
Nu tar jag hand om min lillebror som inte vill vara med mig och väntar på att pappa ska komma hem. 

how can i move on when i´m in love with you?

Hej! 
 
Nu är jag hos pappa igen och kommer vara här i helgen. Fick ett jättebra välkomnande av min lillasyster när jag kom hit. DU SKA INTE SÄGA NÅGOT!! DU BOR INTE HÄR! 
Och just nu tar jag mig typ ingenstans för att min jävla cykel har gått sönder.. Och det är ju innebandy cup i helgen och alla bra matcher är ju inne i stan. Bra tajming eller inte. Min vecka har seriöst varit den sämsta någonsin! Har bara hänt dåliga saker varje dag, ingenting bra typ! Hoppas att min helg blir bättre. 
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska nog vara med josse och vi ska förmodligen på ug, annars få vi se vad vi hittar på. 
 
Nu tar jag hand om min lillebror som inte vill vara med mig och väntar på att pappa ska komma hem. 
 
går inte att ladda upp bilder:( 

vilse i skogen vandrar här omkring.

Hej! 
 
Har precis lagat klart maten och självklart får man själv inte äta den. Ska snart fara iväg på träning. Skulle träffa Olivia vid halv. 
 
Dagen har ändå varit rätt okej. Redovisningen gick riktigt bra faktiskt. Blev typ förvånad över mig själv. Sen hade vi ju orientering på Nydala! Och som jag sa så trodde jag att jag skulle gå vilse och gissa vad jag gjorde? JO jag gick vilse. Men det gick bra i början och jag hittade ändå 6st kontroller. Sen avslutades dagen med att baka kakor. Goda blev dem. 
 
Men nu ska jag byta om och sen fara iväg på träning. See ya! 

The first cut is the deepest

Halloj!
Har nyss kommit hem från Ersäng. Första matchen och första pengarna för denna säsong kan man nu bocka av. Ikväll så dömde jag bara en träningsmatch men fick ändå 100kr för det! Helt okej ändå. Värt var det iallafall. Hade helt glömt bort hur roligt det är att döma innebandy. Åhh så roligt det är! Nu kan jag inte vänta tills säsongen drar igång!


Nu sitter jag och väntar på att mamma ska göra klart min smothie(?) och sen ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Ta en tidig kväll ikväll också! Skönt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2326368/images/2012/pic_505a085be087c33eb22e0de7.jpg" class="image">


fuck what I said it dont mean a shit now

Halloj! 
Kom hem för ett ganska så bra tag sen. For till pappa idag för mamma jobbar sent osvosv. Ska käka här sen far jag och dömer säsongens första innebandy match med Amanda. Taggade någonting! 
 
Nu är amanda här så jag ska vara lite social med henne. Skriver senare! 
taggade tjejer på svenskaredovisning.. 

fuck you, i don´t want you back

Nu ska jag göra något jag inte gjort på riktigt länge, JAG SKA GÅ OCH SOVA!!! anteckna, jag brukar aldrig gå och sova så tidigt. Jaja, natti! 

smile on your face even though your heart is frowning

Hej! 
Har varit hemma ett ganska så bra tag faktiskt. Dagen har varit rätt okej ändå. Förutom att jag inte haft några böcker för ens sista lektionen. Jag har lyckats slarva bort min skåpnyckel.. Blir galen! Nu har jag iallafall fått knipsa upp låset. Vi hade ganska kort dag och tack och lov så klarade jag mig bra utan mina saker. 
Känner att det inte är min vecka i veckan. Först snacket, sen min cykel och nu min skåpnyckel. Och sen ska jag ta spruta mot livmoderhalscancer på fredag och jag hatar sprutor! Hur ska denna vecka sluta?
 
Har inga jättestora planer för kvällen. Blir nog att plugga och sova tidigt. Har varit så sjukt trött på sista tiden. Vet inte vad som hänt. Funderade på att fara och kolla på damernas sista match i Sävar men det kändes drygt att fara ända till Sävar och jag har ändå ingen skjuts dit. Jaja, får se hur jag gör! 
 
Nu ska jag träna på Svenska redovisningen inför imorgon! See ya! 
 

fuck all those kisses, they dont mean anything now.

Hej! 
Förlåt för mitt inlägg igår, behövde bara skriva av mig lite. Nu ska jag gå vidare med livet. 
 
Igår spelade jag min sista fotbollsmatch, inte bara för säsongen utan för evigt. haha det var kanske att ta i men nu lägger jag skorna på hyllan tror jag! Vi vann iallafall matchen med 8-1! 
 
Min dag idag har inte varit sådär jätte bra. Allt har typ bara gått utför. Först hade jag ett snack med en person som inte slutade så bra och sedan när jag skulle hem så gick min cykelnyckel av så den sitter kvar i låset på min cykel. Så jag fick gå hem i spöregnet..
 
Nu sitter jag och chattar med några, ska snart käka och plugga också. See ya! 

blä..

Hej!
Mitt humör har varit lite upp och ner på senaste och just nu så har jag ingen blogg lust. bloggar sen

.

varje låt, varje mening, allt påminner mig om dig. 
varför bete dig såhär? såra andra och du tror att du kan få bättre. 
du fick en andra chans nu får du ha en jävligt bra förklaring för hur du har betett dig. 
jag förlorade kontrollen över mina känslor för dig och jag har bara behandlat dig väl och vad får jag tillbaka, bara skit.

Svar på frågestunden.

Favvis låt? 
Favvis film? 
Bästis? Hihi 
:]]
 
Svar:
hmm.. Lyckligare nu - Linnea Hendriksson
jag har typ ingen, men några som jag tycker är bra är soul surfer, the vow och the last song. 
DUU JUEE!<3 
 

Anonym 
Om:
Visst gillar du någon just nu eller?
 
Svar: ja det gör jag. 
 
 
anonym Om:
gillar du abdull
 
Svar: Den frågan tänker jag inte svara på, jag har sagt att jag gillar någon och ni som känner mig vet vem. 
 
 
Asrin Om:
Vilken fotbollspelare? 
Vilket fotbollslag? 
Vilket gymnasie ska du gå på? 
Vilken linje? 
Vem är dina närmsta vänner? 
Visst är Zlatan grymmast av alla? 
Nora, det här var inga bra frågor, vet..
 
Svar: 
Hmm.. jag vet inte riktigt. 
ERSBODA! haha vet att du inte menade det men typ Barca. 
Jag tror att det blir på Dragonskolan.
Stylist&spa eller frisör, om jag nu kommer in men det är de jag vill gå. 
Linnea och Josefin
klart
 
 
Wohoooo Om:
ska du döma innebandy iår?
 
Svar: Ja det tror jag att jag kommer göra. 
 
Vet att det inte var så många men hoppas ni fått svar på det ni ville veta! 

städar ur källaren

Hej! 
 
Går kvällen var riktigt trevlig. Mycket skratt, unospel och annat roligt! Slutade men att jag gick hem i regnet och va genomblöt när jag kom hem. 
Känner att halsen bara blir sämre och sämre. Inte bra! Får se hur mycket jag klarar av att spela imorgon. 
 
Idag så vaknade jag eller mamma väkte mig vid halv tolv tror jag. Då vare bara att kliva upp och hjälpa henne med att städa. Nu har jag tagit en liten paus från städandet och ska snart fortsätta med det sista. Men det positiva är att snart så kommer vi att fixa rummet där nere och mitt rum. Taggad någonting! 
 
Jag vet inte hur kvällen kommer se ut men jag skulle vara med josse så får se vad vi hittar på. 
 
Imorgon svarar jag på frågorna från frågestunden så sista chansen nu.
Nu ska jag gå ut och hjälpa mamma. See ya! 
 
 

lyckligare nu!

Halloj! 
 
Igår kväll var jag ju på träning, kunde dock inte vara med hela tiden pga min hals.. fuck! MÅSTE vara frisk till Söndag. OCH JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN JACKA! Nöjd är jag! 
 
Jag har inte så mycket att säga om dagen faktiskt annat än att den var riktigt skön! Bestod av film, bakning och läsning, sen fick vi dessutom sluta tidigare! Kan det bli bättre? Svar nej! 
 
Mina planer för kvällen är att min moster och kusin kommer hit och käkar sedan far jag ut och gör Ersboda osäkert. Hoppas bara att det slutar regna också!  
 
Nu måste jag dock ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag.. Men då kanske jag får någon ordning på sakerna! See ya! 

träning!

Hej! 
 
Igår for jag ut med nisse, kalle och josse som jag skrev. Vi for runt på ersboda spelade lite fotboll och snackade typ. Trevligt värre!
 
Dagen har varit helt okej faktiskt. Hade typ bara chill lektioner och sista lektionen så bakade vi kladdkaka. Gott kan jag lova. Fast för fösta gången i mitt liv så misslyckades jag med den.. Jag förstår inte vad som hände! 
 
Nu sitter jag och skypar med Asrin och Josse. Ska snart byta om och fara på träningen, första träningen på typ 1½ vecka. Taggad någonting! Men nu ska jag byta om see ya! 

§

 


kiss me, kiss me say that you miss me.

Hej! 
Ja idag hade vi ju skolfoto. Jag såg säkert förjävlig ut.. vissa fick se det men inte jag! ÅHH.. Annars har väl dagen varit helt okej. Är helt klar med Svenskan, nu är det bara att träna in allt också! 
 
Igår for jag och kollade på träningen och efter for jag ut med kalle, nisse och josse! Trevligt värre. Vi cyklade runt på Ersboda och inte gjorde vi nå vettigt. 
 
Ja vad ska jag hitta på nu då? Måste fortsätta plugga, sen ska jag gå ner och fixa middagen. Sen tror jag att jag ska ut med kalle, josse och nisse. Om det nu blir så. Sen blire att kolla på träningen igen, fortfarande sjuk vilket jag tycker är ruggigt drygt för då kan jag inte träna och jag måste vara frisk till matchen på söndag!
 
Nu ska jag sluta babbla och plugga lite granna. See ya! 
 

¤


plugg.......

Hej! 
Idag hade vi skoljoggen och jag som är sjuk sprang inte, men jag fick i alla fall ihop 4 varv som man behövde. Det är någon utlottning som skolan själv har fixat så man får fara på paradisbadet. Min klass har dock aldrig vunnit och tror inte vi kommer göra det i år heller.. Aja! 
 
Nu sitter jag och pluggar och snackar med josse på skype. Jag HATAR verkligen att plugga. Nu har jag teknik, svenska, tyska och hk i veckan och hur mycket har jag pluggat? typ ingenting. Roligt värre. 
Men nu ska jag fortsätta plugga innan jag drar iväg på träning. See ya!
 

~


glöm inte frågestunden!!

GLÖM INTE BORT FRÅGESTUNDEN! 

FRÅGA PÅ! Har nästan inte fått några frågor och jag kommer inte svara på de få frågor som jag har fått om det inte kommer fler. 

flyttat to moms place

Hej! 
Sorry för sämst upd i helgen. Men jag har knappt varit hemma i helgen. Typ käkat och sovit är vad jag har gjort hemma, annars har jag varit ute på äventyr. Denna helg har även varit den sista som jag sovit hos pappa. Nu har jag flyttat till mamma. Jag kommer ändå vara hos pappa då och då men kommer inte sova hos honom och inte vara där varanan vecka som förut.
 
När jag vaknade i morse så bland det första jag gjorde gick jag in och kollade om jag kommit vidare i läns som jag inte gjort. Som jag sa! Jag visste det redan. 
Vi hade origentering på idrotten, och ja alla var kanske inte så jätte glada efter som att de har varnats för björn i skogen bakom våran skola där vi då har origentering. Vi kom i alla fall tillbaka levande. 
 
Ikväll hoppar jag över träningen för att jag är inte 100% frisk. Ont i halsen osv. Ska plugga och vara med josse istället. Får se om vi far och kollar på träningen eller hur vi gör. 
 
På onsdag är det SKOLFOTO! Har inte en blekaste vad jag ska ha på mig, måste kolla vad jag kan hitta i min garderob. Herregud! 
Nu ska jag gå ner och prata med mamma och plugga. See ya! 

LInnea take over the dator"!!

Nora jag älskar dig mitt lilla snuttegull och du äre bästa som finns

fussball

Halloj i stugan! 
Går kvällen blev riktigt trevlig. Jag och Linnea gick ut å träffa kalle och några fler. Trevligt värre!
 
Idag så har vi varit och kollat på fotboll, först damernas match och sedan p16s match tror jag att det var. Sen har vi typ bara varit och gått runt på Ersboda med Kalle och Josse. 
 
Men nu ska vi gå och käka och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. See ya! 

linnea andersson!

Schulululu. Sitter just nu och väntar på att linnea ska bli klar sedan ska vi dra till willys och köpa godis och sen får vi se vad Ersboda har att erbjuda. 
See ya! 




.


no game:(

Hej! 
Går kvällen var riktigt trevlig. Den spenderades på UG med mycket trevligt folk. En kväll som man inte glömmer på ett tag. Blev dock mer förkyld vilket inte va så bra. TIPS, va inte ute i kortärmad om du är förkyld. 
 
Var tänkt att jag skulle fara till lycksele idag för match men den blev inställt pga av att vi inte har något lag. Alla är typ sjuka. Istället blir det att vara med Johanna, vi skulle fara och kolla på någon match här på Ersboda. Sen kommer Linnea hit tror jag. Kommer bli awsome. 
 
Nu ska jag kliva upp och göra mig i ordning. Måste få tag på Johanna och Linnea också. See ya! 
Fortsätt ställ frågor. 


frågestund!

Drar igång en frågestund. Kommer inte svara på allt för privata frågor. Så Fråga på! 

i think of you every day, all the time.

Nämen halloj! 
Just nu sitter jag och väntar på att min plattång ska bli varm så jag passar på att göra ett inlägg. 
 
Dagen har varit rätt okej hittills. Började med att jag höll på komma försent, trodde att jag började 5 i men sen när jag skulle fara, kom jag på att jag började 10 i. Jag har faktiskt inte tänkt på hur skönt mitt scehma är. Det är så otroligt skönt om man tänker på det. Har typ inga långa dagar senaste är 5 i 4 och tidigaste är 14.20 förutom på fredagar när jag slutar 14. 
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra än. Ska i alla fall fara och kolla på träningen och sen tror jag att jag skulle fara på UG med Johanna men jag ser väl. 
 
Jag funderar på att färga mitt hår någon annan färg än brunt men jag vet inte om jag skulle våga. Funderar på typ rött. Vad tycker ni? 
Nu ska jag platta mitt otroligt "älskade" hår och sedan fara och kolla på träningen. See ya! 

As long as you love me


underbar dag!

Hej! 
Min dag har varit otoligt skön. Slutade halv 12 och hade bara chill lektioner på förmiddagen. När vi slutat så for jag på donken och åt. Efter for jag och josse på ersdungen och hälsade på. Sen for vi till Ersängsvallen och gjorde en fett awsome men pinsam film. For hem käkade och den for jag och kollade på träningen med josse. Va skojsigt det! 
 
Nu sitter jag och skypar med josse och käkar ben and jerrys. Gott gott! 





JAG KAN ALLT!

Hej! 
Just nu sitter det en ruggit glad och förbredd tjej här. Jag kan allting till no-provet imorgon och det är inte varje dag det händer. Nu kommer det ju säkert vara så att när jag väl sitter där med papperna framför mig så kommer jag glömma bort allt och det kommer bara att stå still i huvudet men får hoppas på det bästa. 
 
Imorgon är den en ganska lugnt dag. Har typ 1 lektion efter lunch om ens det. Har inte riktigt koll på mitt schema ännu, har i alla fall ingen idrott och profil så två lektioner efter lunch går bort. SKÖNT!
Men nu ska jag hoppa ner i säng och det är en hyfsat tidig kväll för att vara mig. goodnight! 

vykort till josse!

 mitt fina vykort till josse!:D

ändrade planer.

Hej! 
Ändrade mina planer. Jag sa det inte tidigare men jag hade egentligen träning idag men det blev inget sånt för mig för jag är helt slut i kroppen och håller typ på att bli sjuk. Istället tog jag en promenad runt på Ersboda och rensade mitt huvud innan jag träffade Josse på Ersängsvallen. Vi kollade på 98ornas match. Kollade inte klart på hela men. Ändrade mig ännu en gång hur det blir med att fara till pappa men jag ska inte säga så mycket eftersom att det inte är 100% säkert ännu men jag skriver hur det blir sedan. 
 
Nu ska jag packa, plugga och sedan fara till pappa. 
 

Min underbara jacka som jag nyss beställt.
 

less..

Hej! 
Min dag har varit rätt okej tills nu.. Jag hade planerat att stanna hos min mamma i 1½ vecka till och hon far ju till stockholm idag, men det skulle ändå gå bra att jag var här. Men nu när jag kommit hem från h&m så har hon snackat med pappa och nu får jag inte det. JAG BLIR SÅ LESS!
Men en bra sak kom mamma med, hon har beställt jackan så jag kommer att få den snart. Fick med mig en ring hem från h&m också.
 
Nu måste jag gå och packa min väska även fast jag inte orkar och har inte alls lust att fara här ifrån. Men förlädrarna bestämmer ju och jag har inte så mycke talan om jag får stanna eller inte. Nu har typ en timme av min pluggning gått till att försöka övertala mamma och pappa att få stanna men ja det gick ju sådär!
Aja. See ya!

nätverket..

Hej! 
Mitt jävla nätverk har bestämt sig för att inte funka idag, har försökt med att få igång det sen jag kom hem. Nu har jag kopplat datorn till min telefon och det funkar bara fin fint!  Jag är glad att jag har min iphone just nu, annars skulle aldrig det här funka. 
 
Nu ska jag plugga lite och sedan ska jag fara och träffa mamma på team sportia för att titta på jackor. Och förhoppningsvis kommer jag att få min fjällrävenjacka som jag tjatat om. 
Sen ska jag laga mat, vet inte vad och om det blir gott är en annan fråga. 
Och sedan blir det min första träning med bara D3 laget. Vilket jag är ruggit taggad på! 
 
Men nu ska jag vara duktig och plugga. See ya! 

frågestund eller inte?

Funderade på att starta en frågestund. Vad tycker ni? Frågestund eller inte. Det är ni som avgör.

fjällrävenjackan!

Hallå! 
Sorry för sämst upd, måste ta och bättra mig nu känner jag. 
Idag har det inte hänt så där jätte mycket. Somnade när jag kom hem från skolan.. Som jag typ alltid gör. Hur mycket eller hur lite jag än sover så är jag alltid jätte trött typ. Förstår inte.
 
Nu sitter jag och skypar med josse och ska snart hoppa in i duschen. Träningen gick skit för mig men den var ändå riktigt rolig. Hittade min höstjacka som jag ville köpa på internet för typ halva priset så jag kommer nog att få den ändå. Me= happy. 
 
Imorgon är det innebandy som gäller, skulle typ komma några nya och provträna så det blir skoj. Är taggad på innebandy säsongen. Snart så drar den ju igång. 
Men nu får mamma damp på mig så jag måste hoppa in i duschen. See ya! 

.


stressig dag!

Hej! 
Dagen har varit helt kaos! Vaknade vid 11 och låg kvar i sängen till halv 12 typ. Klockan tolv skulle vi fara iväg och kolla på höstjacka till mig och regnkläder till Meja. Och självklart hade Meja vaknat upp på fel sida idag så hon var ju bara jobbig. Hon började med att cykla ifrån oss åt något helt annat håll. Tog typ 20 min innan vi hittade henne, när vi väl var på affären så ville hon inte prova något och var allmänt dryg.
Hittade en jacka som jag dock inte kommer få tror jag. kostade typ 3000kr.. Fick ingen annan jacka med mig hem men fick en tröja och en parfym istället. Kommer bild på det sedan! 
Kom hem vid 20 över 2 och hade samling till matchen klockan 3. Så det var bara att kasta i sig maten och sedan fara iväg. 
Matchen slutade 4-1 till sandåkern men vi hade typ hela matchen. Vi spelade riktigt bra men vi orkade inte hela vägen. 
Stannade kvar och kollade på herrarnas div.6 match med josse och Johanna. 
 
Men nu ska jag äta och sedan hoppa in i duschen. See ya! 

trött..

Halloj! 
Min dag har varit helt okej. For ju till Ersmark och stod i kiosken där och sedan for vi och hälsade på min kusin. Vi for därifrån vid 16 och då for jag ut och va med josse. Vi pratade om allt och inget och vandrade omkring här på Ersboda. 
 
Min kväll har spenderats med Lova och Olivia, vi var ute på en prommis och sedan gick vi in och körde sanning och konka. Hehe, roligt var det. 
 
Imorgon är det match och innan det vet jag inte riktigt vad jag ska hitt på. Får se om jag bara ligg o sov eller om jag gör något. 
Nu är jag i alla fall riktigt trött och ska gå och sova tror jag. See ya! 
följ mig via bloglovin!

Ersmarksdagen

Hej! 
Nu sitter jag och käkar frulle. Ska snart dra mig mot Ersmark för lite jobb. Det är Ersmarksdagen där och min lillasyster ska egentligen jobba men hon har match mot föräldrarna så då måste jag jobba ist. Drygt! 
Efter det skulle vi nog fara och hälsa på mina kusiner ett tag får se hur det blir med det. 
 
Ja just det igår inventerade jag ju på willys. Tog 4 hela timmar av min fredag kväll. Så när man kom hem var det bara att sova typ. Nä men kvällen var ju förstörd i alla fall. Och riktigt drygt var det. Gör aldrig något sådant. 
 
Men nu ska jag gå och göra mig i ordning innan jag beger mig mot Ersmark. See ya!